Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΕΛΒΙΕΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΑΛ ΑΛΑΜΟΥΝΤΙΝ - ΚΛΟΥΝΕΪ




Όπως όλοι ακούσαμε εχθές στα εκτενή ρεπορτάζ των καναλιών τα σχετικά με την επίσκεψη της κας Αλαμουντίν στην χώρα μας, το σημερινό της πρόγραμμα κινδυνεύει να μην υλοποιηθεί αφού προβλέπει ανάβαση στον ιερό βράχο κάτι που δεν είχε υπολογίσει η κα Κλούνει όταν έφτιαχνε την βαλίτσα της για να επισκεφτεί την Ελλάδα, με αποτέλεσμα να μην έχει βάλει μέσα κανένα ίσιο παπουτσάκι για περπάτημα.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των έγκυρων καναλιών μας έχει πάρει μαζί μόνο πρωινά  με χαμηλό τακούνι που όπως τόνισαν οι δημοσιογράφοι φόραγε με το κρεμ με λαδί ρίγες φόρεμά της, εχθές το πρωί και μαύρες δωδεκάποντες γόβες για την βραδινή δεξίωση.

Πού διάολο να ανέβει η γυναίκα εδώ που τα λέμε στην Ακρόπολη με το δωδεκάποντο. Θα στραμπουλήξει κανέναν αστράγαλο και θα πάει πίσω η υπόθεση της διεκδίκησης των μαρμάρων.

Όμως η ελληνική κυβέρνησις δεν θα αφήσει τέτοια εμπόδια να θέσουν σε κίνδυνο την υλοποίηση των σχεδιασμών της.

Έτσι όπως πληροφορηθήκαμε από τα εκτενή ρεπορτάζ  ο ίδιος ο υπουργός Πολιτισμού κος Τασούλας παρενέβη με αποφασιστικότητα και είπε στην κα Αλαμουντίν ότι το πρόβλημα θα επιλυθεί με την διαδικασία του κατεπείγοντος από  το Υπουργείο Πολιτισμού, το οποίο θα εξασφαλίσει το κατάλληλο για την ανάβαση υπόδημα στην εκλεκτή μας καλεσμένη.

Αυτά όμως σας τα είπαν οι άλλοι.
Η ΠΛΑΤΕΙΑ τώρα μπαίνει στο ρεπορτάζ!

Διότι μόλις έγινε γνωστή η είδηση στο θέμα ενεπλάκη και το υπουργείο Ανάπτυξης και ο κος Χατζηδάκης.
Ο οποίος είδε στην υπόθεση την ευκαιρία να φέρει στο φως της προσοχής της διεθνούς κοινής γνώμης και το θέμα της ανασυγκρότησης της ελληνικής βιομηχανίας και οικονομίας.

Έτσι ξεκίνησε μια μεγάλη έρευνα ώστε η κα Αλαμουντίν να επισκεφθεί τον ιερό βράχο φορώντας ένα συλλεκτικό ζευγάρι

ΕΛΒΙΕΛΕΣ

ώστε να συνδεθεί η υπόθεση της διεκδίκησης των μαρμάρων με το αίτημα της παραγωγική ανασυγκρότησης και ανάκαμψης  της ελληνικής οικονομίας,

ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΒΑΣΕΙ ΣΧΕΔΙΟΥ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ!
 
ΚΑΛΗΜΕΡΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου