Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Παλιοί γνώριμοι απόψε στον Πειραιά



Σχεδόν μία δεκαετία συμπληρώνεται από την τελευταία φορά που Ολυμπιακός και Γιουβέντους τέθηκαν αντιμέτωποι σε επίπεδο Champions League και το Onsports σας παρουσιάζει την ιστορία των αναμετρήσεων των δύο «μονομάχων».

Αναμφίβολα η τελευταία σύγκρουση των «ερυθρόλευκων» με τους «μπιανκονέρι» μόνο άσχημες μνήμες ξυπνά στον Πειραιά, μια και το βράδυ της 10ης Δεκεμβρίου του 2003 στο Τορίνο, οι Πρωταθλητές Ελλάδας γνώρισαν την πιο βαριά ήττα τους σε ευρωπαϊκό επίπεδο και αναφερόμαστε στην επικράτηση 7-0 της «Γηραιάς Κυρίας» στην αυλαία της φάσης των ομίλων της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Αναμφίβολα η αποψινή αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Γιουβέντους, συγκεντρώνει τα φώτα της σημερινής μέρας στην 3η αγωνιστική του Champions League.

Ο Μίτσελ σκέφτεται να παρατάξει τους Πειραιώτες με την εξής ενδεκάδα: Ρομπέρτο κάτω από τα δοκάρια, κεντρικό αμυντικό δίδυμο Αμπιντάλ και Μποτία, Μαζουακού στο αριστερό άκρο της άμυνας και Ελαμπντελαουί στο δεξί, στον χώρο του κέντρου Μανιάτης και Κασάμι εσωτερικοί χαφ, Μιλιβόγεβιτς αμυντικό χαφ, Ντομίνγκες σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τους Κώστα Μήτρογλου και Ιμπραήμ Αφελάϊ.

Από την άλλη πλευρά ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι θα έχει στην σύνθεση του, τον Μπουφόν κάτω από τα δοκάρια, στο κέντρο της άμυνας τους Μπονούτσι-Κιελίνι-Ογκμπόνα, στα δύο άκρα δεξιά ο Λιχτστάϊνερ, αριστερά ο Ασαμόα, στον χώρο του κέντρου οι Αρτούρο Βιδάλ, Πολ Πογκμπά και ένας εκ των Πίρλο η Μαρκίζιο, τέλος στην επίθεση ο ένας θα είναι ο Τέβες μαζί με τον Αλβάρο Μοράτα.

Στα χθεσινά ματς


Ούτε ένα ούτε δυο αλλά 40 γκολ μπήκαν στην χθεσινή πρώτη μέρα της τρίτης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στο Ολίμπικο της Ρώμης η Μπάγερν Μονάχου έκανε μια βόλτα κερδίζοντας με 7-1 την δύσμοιρη Ρόμα, ενώ στο άλλο ματς του ομίλου στο γήπεδο της Χίμκι ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Μάντσεστερ Σίτι αναδείχθηκαν ισόπαλες με 2-2.

Ο ΑΠΟΕΛ με αντίπαλο την Παρί Σεν Ζερμέν πίεσε αρκετά για την νίκη, ωστόσο ο Καβάνι με μια τρομερή προσπάθεια στο 87ο λεπτό έδωσε την νίκη στους Γάλλους. Στο άλλο παιχνίδι η Μπαρτσελόνα με συντήρηση δυνάμεων, κέρδισε πολύ άνετα τον Άγιαξ με 3-1.

Στο Γκεζελκίρχεν η Σάλκε επιβλήθηκε με 4-3 της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, ενώ η Τσέλσι κέρδισε με 6-0 την Μάριμπορ στο Λονδίνο.

Τέλος η Σαχτάρ Ντόνετσκ κέρδισε εκτός έδρας την Μπάτε Μπορίσοφ με 7-0, ενώ η Πόρτο την Ατλέτικο Μπιλμπάο του Βαλβέρδε με 2-1.

Υστερόγραφα

Υ1: Αν ο Ολυμπιακός αμυντικά εμφανιστεί, όπως στην Σουηδία τότε το πρόβλημα θα είναι μεγάλο απόψε στο γεμάτο Καραϊσκάκης.

Υ2:
Οι Γερμανοί δεν σταμάτησαν χθες στην Ρώμη, άποψη μου καλά έκαναν ωστόσο αν βρεθούν σε καμία Μαδρίτη στους 16 η τους 8 θα θυμούνται φέτος μόνο την χθεσινή βραδιά.

Υ3:
Απορία δική μου και φαντάζομαι αρκετών, υπάρχει όντως θέμα με τον Αμπιντάλ θα φύγει τον Δεκέμβριο;…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου