Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΚΑΔΟΥΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ - ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ



Κατά τις 4.00 τα ξημερώματα της Δευτέρας 6/10/2014, άγνωστοι έβαλαν φωτιά σε κάδους σκουπιδιών σε περιοχή του κεντρικού Χαλανδρίου, κοντά στην οδό Γυφτόπουλου (πρώην Μεσολογγίου). Προξενήθηκαν μικρές ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα και με την έγκαιρη επέμβαση των περιοίκων και της Πυροσβεστικής οι ζημιές δεν έλαβαν μεγαλύτερη έκταση.

Μάρτυρες ανέφεραν ότι δράστες ήταν παρέα νεαρών τους οποίους αναζήτησε η ομάδα ΔΙΑΣ, χωρίς αποτελέσματα.


ΣΧΟΛΙΟ: Το ρεπορτάζ έκανε ο Γ.Γ.. Μέχρι να το ανεβάσουμε όμως το ρεπορτάζ ολοκληρώθηκε ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ αλλά δυστυχώς χωρίς φωτό.
 
Διότι η ανταπόκριση της υπηρεσίας καθαριότητας στον χώρο ήταν ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ.
Οι καμμένοι κάδοι μαζεύτηκαν από συνεργείο άμεσης παρέμβασης, πλήθηκαν οι δρόμοι και όπως  είπαν περίοικοι στον Γ.Γ. που μένει εκεί κοντά "προς στιγμήν νομίζαμε ότι είμαστε στην Ελβετία".

Και δεν είναι μόνο οι συγκεκριμένοι περίοικοι. Και από άλλες γειτονιές (κυρίως Τούφα και Κάτω Χαλάνδρι) έχουμε δεχτεί θετικά σχόλια αναγνωστών μας για την καθαριότητα τις τελευταίες μέρες.

Οπότε με χαρά σήμερα η Πλατεία θα κάνει παρένθεση στην γκρίνια (που θα συνεχιστεί, διότι είναι χρήσιμη και κάνει την εξουσία καλύτερη)  για να συγχαρεί τον αθόρυβο νέο αντιδήμαρχο κ. Χριστουλάκη και τον Δντη Τούλη Πατεράκη ως εκπρόσωπο όλων των εργαζομένων στην πιο κρίσιμη υπηρεσία του Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου