Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Συνελήφθη ο άνθρωπος που δεν χρωστάει πουθενά




Συνελήφθη αργά χθες το βράδυ και κρατείται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση ο Γ. Κ. διότι δεν έχει χρέη. Ο 56χρονος Γιάννης Κ. συνελήφθη τη στιγμή που έβγαινε αισιόδοξος από το σπίτι του και σύμφωνα με πληροφορίες δεν προέβαλε την παραμικρή αντίσταση.

Του Ειδικού Συνεργάτη

Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γ. Κ. είχε πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ από τις 24 Σεπτεμβρίου, μαζί με τη δόση του φόρου εισοδήματος, την προκαταβολή της ΔΕΗ, την εισφορά στον ΟΑΕΕ και τη δόση ενός στεγαστικού δανείου του, ενώ φωτογραφικό υλικό που έχει στη διάθεσή της η Ασφάλεια τον εμφανίζει τη στιγμή που βγαίνει από κατάστημα με παπούτσια κρατώντας μία τσάντα του εν λόγω καταστήματος.

Η συμπεριφορά του Γ. Κ. είχε προκαλέσει την προσοχή των Αρχών και στις έρευνες που ακολούθησαν ενεπλάκησαν το ΣΔΟΕ αλλά και η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Αυτό που έκανε εντύπωση στους αστυνομικούς ήταν πως ο Γιάννης Κ. πλήρωνε όλες του τις υποχρεώσεις πριν τη λήξη των σχετικών προθεσμιών, αν και έχει τρία παιδιά που όλα τους πηγαίνουν σχολείο. Με εισαγγελική εντολή διετάχθη το άνοιγμα του τραπεζικού του λογαριασμού και οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη με τη συμμετοχή και κλιμακίου της Τράπεζας της Ελλάδος.

«Οπωσδήποτε πρόκειται για ύποπτη συμπεριφορά που χρήζει περαιτέρω διερεύνησης» δηλώνει υψηλόβαθμος αξιωματικός της ΕΛΑΣ, συμπληρώνοντας πως «αυτή τη στιγμή χρωστάνε ακόμα και τα έμβρυα στην Ελλάδα, προφανώς κάτι παράξενο συμβαίνει».

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό αν η ΕΛΑΣ ζήτησε την παρέμβαση εισαγγελέα προκειμένου να δοθεί στη δημοσιότητα η φωτογραφία του υπόπτου.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου