Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

ΑΝΟΙΞΕ Η ΦΡΑΓΚΟΚΛΗΣΣΙΑΣ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΞΑΝΑΚΛΕΙΣΕ!


 Ελλάς το μεγαλείο σου βασιλεμό δεν έχει.

Την Πέμπτη πανηγυρίσαμε αναγνώστη μου,όλοι μαζί γιατί άνοιξε η Φραγκοκλησσιάς!

Εμείς πανηγυρίζαμε διότι σε ακόμα μία περίπτωση - ό,τι λέγαμε από το 2000, μόνοι μας, υλοποιήθηκε με την γνωστή διαφορά φάσης της 10ετίας, με την οποία δικαιωνόμαστε πάντα.
Πανηγύριζαν και όλοι οι άλλοι  - δεξιοί τε, και αριστεροί - που τότε - το 2000 -  απέτρεψαν να γίνει η διάνοιξη  "για να μην ενθαρρύνεται η χρήση αυτοκινήτου και να γίνουμε όλοι ποδηλάτες και χρήστες του τραμ" - διότι ούτε το μετρό ήταν αρκούντος οικολογικό τότενες ως γνωστόν, αλλά τώρα θεωρούν μεγάλη τους πιτυχία που έκαναν αυτό που τους λέγαμε ότι πρέπει να γίνει πριν 14 χρόνια και μας έβριζαν.

Τέλος πάντων, ας μην μένουμε στο παρελθόν, πρόσφατα τρεις δήμοι - Χαλάνδρι, Μαρούσι, Βριλήσσι - συμφώνησαν να την ανοίξουν την ριμάδα επιτέλους, μετά από προσφυγές επί προσφυγών.

Το έργο λοιπόν ολοκληρώθηκε, την Πέμπτη παραδόθηκε επιτέλους στην κυκλοφορία όπως σχεδιάστηκε, ήρθε και ο αντιπεριφερειάρχης κ. Καραμέρος, βγήκαμε και μεις οι μαλάκες από την Πλατεία να εκδηλώσουμε την ικανοποίησή μας για το ότι "ΑΝΟΙΞΕ Η ΦΡΑΓΚΟΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ"  σε σχόλιο στο δελτίο τύπου του αντιπεριφερειάρχη, λες και δεν ξέρουμε ότι πρέπει να κρατάμε μικρό καλάθι στας επιτυχίας της εξουσίας, ειδικά όταν τας κυκλοφοριακάς ρυθμίσεις δεν τας καθορίζει η επιστήμη αλλά η πολιτική και δή Η ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΣΜΟΣ.

ΔΙΟΤΙ ΝΑΙ! ΗΤΑΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΤΙ ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ Η ΦΡΑΓΚΟΚΛΗΣΣΙΑΣ.

ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΤΗΝ ΞΑΝΑΕΚΛΕΙΣΕ, όπως είχε υποσχεθεί εις μερικούς ψηφοφόρους του προεκλογικά, όταν τον πίεσαν να κωλωτουμπιάσει στην διάνοιξη που είχε συμφωνήσει με τους γειτονικούς του δήμους, δια να τον ψηφίσουν, για να μην περνάνε αυτοκίνητα μπροστά από το σπίτι τους αλλά να πηγαίνουν από το σπίτι του γείτονα.

Απόδειξις η ΦΩΤΟ.

Η ΦΡΑΓΚΟΚΛΗΣΣΙΑΣ ΞΑΝΑΕΚΛΕΙΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΙΞΗ ΤΗΣ!|

Βάλανε απαγορευτικά!



.... στην χώρα που ανθεί η φαιδρά πορτοκαλέα!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου