Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Αδίκησε (τον εαυτό του) και αδικήθηκε




Ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε τον Άγκε Χαρέιντε, καθώς είχε μεταπτώσεις στην απόδοσή του, έκανε δώρο δύο γκολ στην Μάλμε και ηττήθηκε 2-0 από τους Σκανδιναβούς.

Οι Πειραιώτες αν και μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και είχαν σημαντικές ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ, δέχθηκαν ένα φθηνό τέρμα από τον Μάρκους Ρόζενμπεργκ στο 42ʼ, έπειτα από τραγικό λάθος των Μποτία και Ρομπέρτο, έκαναν δώρο και το δεύτερο στον Σουηδό επιθετικό της Μάλμε στο 82ʼ και αναίρεσαν τη νίκη στην πρεμιέρα με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Πάντως, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δικαιολογημένα παράπονα από την διαιτησία του Ρώσου Καράσεφ, ο οποίος αρνήθηκε «καθαρό» πέναλτι στον Μανιάτη, όταν το σκορ ήταν στο 1-0 για τους γηπεδούχους, ενώ άφησε το σκληρό παιχνίδι του «συγκροτήματος» της Σκανδιναβίας, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τις δύο φάσεις του Χάλστι, σε μαρκαρίσματα στην μεσαία γραμμή, όπου αντίκρισε κίτρινη κάρτα, την στιγμή που θα μπορούσε να είχε αποβληθεί.

Την ίδια στιγμή, η Ατλέτικο Μαδρίτης πήρε τη νίκη 1-0 κόντρα στην Γιουβέντους, με αποτέλεσμα, ο όμιλος να αρχίζει από την αρχή, μια και οι τέσσερις ομάδες μετρούν από μία νίκη, στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, οι αναμετρήσεις της 3ης και της 4ης αγωνιστικής, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται την «Κυρία» του ιταλικού ποδοσφαίρου και εν συνεχεία ο «επαναληπτικός» στο Τορίνο, θα καθορίσουν την πορεία των «ερυθρόλευκων» στο όμιλο, στη «μάχη» για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου