Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου: Πρωτοφανής στοχοποίηση (επιδεικτικά και μόνο) του Δήμου Χαλανδρίου

πρΟΤΑση
εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
pr_ota_si@yahoo.gr

Πρωτοφανής στοχοποίηση (επιδεικτικά και μόνο) του Δήμου Χαλανδρίου.

Η απόφαση του Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης να ακυρώσει την ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, η οποία ζητούσε από τον δήμαρχο να μην παραδώσει τα στοιχεία των υπαλλήλων για την «αξιολόγηση» και τον επανέλεγχο των συμβάσεων που έγιναν την τελευταία 20ετία, αποτελεί ένα ακόμη βήμα προς τον στόχο του ΥΠ.ΕΣ που δεν είναι άλλος από τον ίδιο τον Δήμαρχο Σίμο Ρούσσο.

Η χωρίς τη λαϊκή εντολή συγκυβέρνηση, αφού κρατιέται με το ζόρι στην εξουσία που της δίνουν πότε 151, πότε 152 και πότε 155 «θαρραλέοι» και «πατριώτες» βο(υ)λευτές, καταργεί στην πράξη τη διοικητική αυτοτέλεια ενός Δήμου, η οποία είναι κατοχυρωμένη – μεταξύ άλλων - και από το άρθρο 102 του Συντάγματος, αφού φτάνει στο σημείο ένας διορισμένος από την κυβέρνηση υπηρεσιακός παράγοντας να καταργεί πολιτικές αποφάσεις εκλεγμένων οργάνων! Θυμίζει κάτι αυτό στους παλαιότερους;

Όλα τα ενδεχόμενα, πλέον, είναι ανοιχτά. Ακόμη και αυτό της ολιγόμηνης αργίας του Δημάρχου, για την οποία μιλούσαμε στο χθεσινό σχόλιό μας, αφού η ακύρωση της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Χαλανδρίου, δεν καλύπτει – πλέον – τον Δήμαρχο Σίμο Ρούσσο σχετικά με το “εντέλλεσθαι”.

Το λόγο έχουν από εδώ και πέρα το Δημοτικό Συμβούλιο, ο Σύλλογος εργαζομένων του Δήμου μας και οι εργαζόμενοι.

Καλλούμαστε και υποχρεούμαστε να είμαστε παρόντες στις όποιες εξελίξεις.

πρΟΤΑση 

Χαλάνδρι 14-10-2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου