Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ Σ. ΓΚΑΚΑ ΣΕ ΝΕΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ ΠΑΝΤΑΖΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ




ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ                                 
                                                                                                                              Χαλάνδρι,2/10/2014



Μελετήσαμε προσεκτικά την ανακοίνωσή σας, η οποία αναρτήθηκεχθες στο διαδίκτυο. Οφείλουμε να σας επισημάνουμε τα εξής:

  1. Το κλειστό γυμναστήριο «Ν. Πέρκιζας» δεν διαθέτει άδεια λειτουργίας και όπως γνωρίζετε ουδείς ενδιαφέρθηκε σοβαρά και υπεύθυνα να κινήσει τη σχετική διαδικασία από την πρώτη ημέρα της λειτουργίας του.
  2. Αρμόδια αρχή για την αδειοδότησή του είναι η Επιτροπή Καταλληλότητας Αγωνιστικών Χώρων και η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής, με τον Γ.Γ. της οποίας συναντηθήκαμε (έπειτα από επείγον αίτημά μας στον υπουργό κ. Ντινόπουλο) λίγες μέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων μας. Ο Γ.Γ. κ. Αγγελάκας, μας δήλωσε ευθέως ότι δεν υπάρχει περίπτωση να επιτρέψει την μη νόμιμη λειτουργία των αθλητικών χώρων.
  3. Η από την 1η Σεπτεμβρίου νέα διοίκηση του δήμου εργάζεται καθημερινά μαζί με τους υπεύθυνους εργαζόμενους και υπηρεσιακούς παράγοντες ώστε να λυθεί ένα πρόβλημα δεκαετιών.
  1. Ο φάκελος με τα στοιχεία που ο σύλλογός σας μας παρέδωσε (υποχρέωση που  πηγάζει από το νόμο) είναι ελλιπής.  
  2. Ο σύλλογός σας παρανόμως χρησιμοποιεί ως γραφεία του χώρο που ανήκει στον Δήμο.
Συνέπεια των παραπάνω είναι ότι ακόμη και σήμερα ο Δήμος να εξασφάλιζε προσωρινή άδεια, ο σύλλογός σας δεν θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει το γυμναστήριο. 

Επίσης οφείλουμε να σας εκφράσουμε την απογοήτευση που μας προκάλεσε η ανακοίνωσή σας. Και τούτο διότι κατά την ταπεινή μας γνώμη, ο σκοπός ενός αθλητικού συλλόγου είναι να προάγει τα αθλητικά ιδεώδη και όχι να προσπαθεί να ωθήσει τους δημότες σε παράνομες πράξεις, οι οποίες εκτός των άλλων, είναι δυνατόν να θέσουν σε κίνδυνο την υγεία και την ασφάλειά τους. Και είναι αυτονόητο ότι θα λάβουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για να διαφυλάξουμε ένα χώρο που μάλλον έχετε την εντύπωση ότι σας ανήκει.

Όσο για τους χαρακτηρισμούς, το «πολεμικό» σας ύφος και τις απειλές, σας πληροφορούμε ότι η πολιτική μας κουλτούρα είναι ριζικά διαφορετική από τη δική σας. Γι’ αυτό και θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας να λειτουργήσουν οι αθλητικοί χώροι με διαφάνεια, νόμιμα και προς όφελος όλων των δημοτών και όχι με τον απαράδεκτο τρόπο που λειτουργούσαν μέχρι σήμερα.

Σέργιος Γκάκας


Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού


ΣΧΟΛΙΟ ΠΛΑΤΕΙΑΣ: 
Ο Ν.Π. οδηγεί τον αθλητισμό της πόλης ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟ σε αδιέξοδο! 
Δεν μπορούμε παρά να συγχαρούμε τον Αντιδήμαρχο για την ανακοίνωσή του.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!! 

Την ανακοίνωση Πανταζή που προκάλεσε την αντίδραση της διοίκησης δείτε την ΕΔΩ: Ανακοίνωση του Γ.Σ. Χαλανδρίου.

Βάζουμε το link στους συναδέλφους για λόγους δεοντολογίας.
Δεν ανεβάζουμε την ανακοίνωση γιατί εμάς δεν μας στέλνουν τα αθλητικά σωματεία τις ανακοινώσεις τους, μας κάνουν μποϊκοτάζ,  και εμείς έχουμε χάσει την όρεξή μας και έχω πάρει μόνο 2 κιλά τον τελευταίο μήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου