Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

ΒΡΕΘΗΚΕ Η ΛΥΣΗ! ΣΕ ΑΚΙΝΗΤΟ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΣΙΓΓΑΝΟΙ ΜΟΛΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΓΚAΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Με αστραπιαία κίνηση και βγάζοντας τον άσσο που είχε κρυμμένο στο μανίκι του,  ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος έκανε φοβερή ρελάνς και μένει τώρα μόνο η συμφωνία Αγγέλακα για να λυθεί επιτέλους το φλέγον θέμα του καταυλισμού.

"Οι προτάσεις σας δεν είναι εφαρμόσιμες" είπε ο δήμαρχος Χαλανδρίου στον κο Αγγέλακα σε τηλεφωνική τους επικοινωνία.

"Ο δήμος Χαλανδρίου θα αναλάβει ακέραιες τις ευθύνες του όμως. Και μάλιστα χωρίς να αλλάξει τίποτα στην μελέτη του Πεύκο Πολίτη, - μην παρεξηγηθεί κανένας ιδιοκτήτης αν απαλλοτριωθεί και δεν μας ψηφίσει.
Μελέτη της οποίας πρόσφατα πληρώσαμε και τον τέταρτο λογαριασμό χωρίς να χρειαστεί να ζητήσουμε από τον Ιωνά να τροποποιηθεί ούτε (πράσινη) γραμμούλα.
Άλλωστε - σε συνεννόηση με την ένωση Ποντίων, τον σύλλογο  Βλαχοσαρακατσάνων και τον όμιλο Αρβανιτοκρητικών Χαλανδρίουι αλλά και άλλους Χαλανδραίους με ιστορία προσφοράς στην τοπική πολεοδομία, έχουμε επεξεργαστεί βιώσιμη και ρεαλιστική, ΑΜΕΣΑ ΕΦΑΡΜΟΣΙΜΗ,  λύση μετεγκατάστασης των ΡΟΜΑ σε ακίνητο ιδιοκτησίας του δήμου Χαλανδρίου." συνέχισε ο Σίμος Ρούσσος.

"Μένει μόνο η κατ' αρχήν συμφωνία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής για να περάσουμε από το δημοτικό συμβούλιο  (με συνοπτικές διαδικασίες, ποιος τους υπολογίζει  τους άλλους συμβούλους που δεν είναι δικοί μας, κάργα ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΙ) την πρότασή μας - εντελώς τυπικό είναι το θέμα και μετά θα σας την στείλουμε και επίσημα για τα περαιτέρω" συνέχισε ο Σίμος Ρούσσος.

Και έκλεισε:

"Υπογραμμίζω ότι η πρότασή μας έχει γίνει ήδη  δεκτή, ύστερα από μεγάλες προσπάθειες της διοικήσεως και πιέσεις που ασκήσαμε ακόμα και από τον Στελάρα Καλαμιώτη και τον σύλλογο ΕΛΠΙΔΑ των τσιγγάνων".

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ  ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΔΕΧΤΕΙ ΤΟΥΣ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ, ΜΟΛΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΙΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ:






Στην ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΟΥ θα τους πάμε. 
Κάτω από την ΑΚΡΟΠΟΛΗ.
Στο κληροδότημα Καλλισπέρη.

ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ, Ο,ΤΙ ΘΕΜΕ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ!!!!

Για να σε δω τώρα κύριε Γενικέ. Θα συναινέσεις;

Άντε παιδάκια να παίξουμε τις αμάδες όλοι μαζί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου