Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

ΡΟΜΑ: THE SHOW MUST GO ON ...


Σήμερα θα κατεδαφιστούν 12 παράγκες.

Κτίσματα τα λένε οι "έγκυροι" συνάδελφοι για να δώσουν στο θέμα την βαρύτητα που χρειάζεται το κράτος - καραγκιόζμπερντές στο οποίο ζούμε, για να περισώσει την αξιοπρέπειά του που έχει καταρρακωθεί από την ιλαρότητα των λειτουργών του.

Οι άδειες παράγκες θα κατεδαφιστούν με τη συναίνεση των τσιγγάνων που κάνουν χάρη στον κ. Αγγέλακα και τον εμπνευστή όλου αυτού του γελοίου σκηνικού που ζούμε τα τελευταία χρόνια με το θέμα του καταυλισμού, Γιώργου Κουράση να τους σώνουν σήμερα την αξιοπρέπεια.

Διότι επί Κουράση ο νόμος και η τάξις επιχειρήθηκε εις την πόλην ταύτην να επικυριαρχήσει, υπερβαίνοντας σοσιαλιστικάς ιδεοληπτικάς στρεβλώσεις εις το κοινωνικόν της σώμα, οίτινες είχον υπεισέλθει εις τας συνειδήσεις φιλήσυχων πολιτών παλαιοτέρας εποχάς - όταν οι τσιγγάνοι στο Πάτημα έγιναν νοικοκυραίοι με την ένταξη της περιοχής στο σχέδιο και ψηφοφόροι βεβαίως του κ. Κουράση (διότι είναι και γνωστές δεξιάντζες κατά βάθος οι τσιγγάνοι).
Αντιλήψεις που στρεβλώς είχον σχέσιν με τας υποτιθέμενας υποχρεώσεις του δήμου των Χαλανδραίων να εντάξει εις το σώμα της κοινωνίας των ευπρεπών και έντιμων δια χρησικτησίας καταπατητών - συγνώμη πολιτών - τους παλιόγυφτους του Πεύκο Πολίτη.

Ο καταυλισμός βεβαίως θα παραμείνει εκεί επ' αόριστον πλέον, όπως συμφωνήθηκε εχθές εις την σύσκεψη αφού  χάθηκαν άλλα τέσσερα χρόνια εξαπατώντας τους χωριαταρέους ότι το θέμα θα επιλυθεί - "εις το αμέσως προσεχές διάστημα "- δια της επιβολής ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΠΛΕΥΡΑΣ του νόμου ή του δικαίου.

"ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΚΥΡΙΟΙ" που έλεγε και ο Ηλιόπουλος.

Στο όρος Πατέρα ξοδεύτηκαν περί τα 350 χιλιάρικα - σύμφωνα με πληροφορίες μας - για έναν καταυλισμό που δεν θα χρησιμοποιηθεί ποτέ.

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΚΥΡΙΟΙ!

Τα αποκαΐδια δεν μπορούν να εκτιμηθούν ακόμα, αλλά σύντομα θα ξέρουμε πόσα χρήματα θα χαλάσει ο δήμος για να αντικαταστήσει τον αστικό εξοπλισμό που έγινε παρανάλωμα ενώ εργατοώρες δικαστικών, εισαγγελέων, αστυνομικών, πυροσβεστών, εργατών του δήμου, φρακαρισμένων μέσα σε αυτοκίνητα δεν υπολογίζονται.
(Θα έγραφα και εργατοώρες τηλεοπτικών συνεργείων αλλά αυτά πρέπει να κονομήσαν από την θεαματικότητα).

Και όλα αυτά γιατί;

Γιατί ο Κουράσης επί 4 χρόνια είχε πείσει τους πάντες - εκτός από εμάς - ότι το θέμα δεν αφορά το Χαλάνδρι αλλά είναι ζήτημα της Αποκεντρωμένης που είναι υποχρεωμένη να εφαρμόσει την τελεσίδικη δικαστική απόφαση έξωσης.

ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ που έφτασαν να ψηφίζουν το αίσχος της πράξης εφαρμογής του Π. Πολίτη χωρίς να ζητούν πρόβλεψη επίλυσης του θέματος και τώρα .... σώνουν τους τσιγγάνους.

ΜΙΑ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΘΕΣΗ - όπως αποδείχτηκε εχθές - την οποία άκουγαν αδιαμαρτύρητα όλοι - ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ - γιατί χάιδευε τα αυτιά των ιδιοκτητών και των περιοίκων.

 ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!

Και η αλήθεια είναι αυτή που ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ κατά την γνώμη μας αναφέρει ο κ. Αγγέλακας στο χθεσινό του δελτίο τύπου: "Ο ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΗ".

Και βέβαια είναι άλλη μια απόδειξη ότι ζούμε σε κράτος ΚΑΡΑΓΚΙΟΖ ΜΠΕΡΝΤΕ το γεγονός ότι ο κ. Αγγέλακας το διατύπωσε αυτό εχθές αλλά δεν το είχε πει ποτέ αυτό τέσσερα χρόνια τώρα.

Άλλα ισχύουν αν είναι δήμαρχος ο Ρούσσος και άλλα ο Κουράσης για τις υποχρεώσεις του δήμου.

ΕΛΛΑΣ, Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΘΕΙ Η ΦΑΙΔΡΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΕΑ!

Εμείς  εδώ βέβαια συμφωνούμε με την ΧΘΕΣΙΝΗ διατύπωση Αγγελάκα διότι αυτό λέγαμε και επί Κουράση.

Εχθές αποφεύχθη η αιματοχυσία - με προσωπικάς ενέργειας Ρούσσου και Καραμέρου σύμφωνα με τα δελτία τύπου.

ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ! ΣΩΤΗΡΕΣ ΕΧΟΜΕΝ!

Το ερώτημα γιατί αυτά που συζητήθηκαν εχθές, οι δεσμεύσεις που αναλήφθηκαν από τον δήμαρχο (δεν λέω από τον δήμο διότι το θέμα το χειρίστηκε απολύτως προσωπικά και χωρίς να διαβουλευθεί με κανέναν ο κ. Ρούσσος)  δεν αναλήφθηκαν  πριν μια βδομάδα για να γλυτώσουμε τους κάδους και τον χαβαλέ δεν θα απαντηθεί από τους "έγκριτους".

Εμείς σας είπαμε .... ΚΑΝΑΛΙΑ ΓΑΡ.

Όμως τα ψέματα και τα καλαμπούρια τέλειωσαν. Μάλλον τέλειωσαν και οι τελευταίοι Σωτήρες.
Τώρα πρέπει να δοθεί ΒΙΩΣΙΜΗ λύση.

Λύση ενσωμάτωσης των τσιγγάνων στο σώμα της τοπικής μας κοινωνίας και απομάκρυνσης του καταυλισμού.

Οι μεγάλες παρατάξεις μέχρι τώρα διαλέγουν ιδεολογικό στρατόπεδο προς άγρα εκλογικής πελατείας.
ΔΕΞΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΥΣ - ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥΣ.

Όμως ΛΥΣΗ θα είναι Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΤΟΜΗΣ, αφού είναι αυταπόδεικτο ότι δίκιο έχουν και οι δύο και αυτό δεν είναι μεσοβέζικη αταξική, ρεφορμιστική τοποθέτηση όπως θα πουν οι γνωστοί δια την αντικειμενικότητά τους έναντι των απόψεών μας "σύντροφοί" μου αλλά κυνικός ρεαλισμός.

Δηλαδή δεν έχουν δίκιο οι ιδιοκτήτες επειδή προτάσσουμε το δίκιο του τσιγγανόπουλου που πάει σχολείο;

Και για πόσο θα το κάνουμε αυτό ανέξοδα;

Δεν ξέρω αν ο κ. Ρούσσος θα συνεχίσει να χειρίζεται το θέμα μόνος του. Αν το επιλέγει δικαίωμά του. Μπορεί να σώσει μόνος του τους τσιγγάνους άμα θέλει.

ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΟΝ ΔΕΣΜΕΥΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ.

Και πρέπει αυτό να συγκληθεί ΑΜΕΣΑ και να δρομολογήσει ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ.

Και μάλλον δεν θα τις λάβει ΟΜΟΦΩΝΑ τις απαραίτητες αποφάσεις το Δημοτικό Συμβούλιο.

Δυσκολεύουν τα πράγματα για την Κουρασική.

Αλλά ο λαός ψήφισε ΑΛΛΑΓΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου