Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Αντί ρεπορτάζ…


Όχι δεν πάθαμε τίποτα ίσα-ίσα εδώ είμαστε η επικαιρότητα έχει ξεφτιλιστεί, αρκετά με το ποδόσφαιρο να βρίσκεται στο σημείο μηδέν.

Η Πλατεία έχει άποψη και θα την εκφράσει αφού όλη αυτή η κωμωδία, κάποια στιγμή πρέπει να πάρει τέλος.
Ο Αθλητισμός και πόσο μάλλον το ποδόσφαιρο δεν είναι αυτό που μάθαμε, πια έχει καταντήσει κάτι άλλο, από αυτό που ξέραμε μέχρι σήμερα.

Το αυτονόητο κανένας δεν συμφωνεί με την επίθεση στον Χριστόφορο Ζωγράφο, επίσης τα νεύρα όλων είναι τεντωμένα με την ήττα της Εθνικής Ομάδας από τα νούμερο 189 στον παγκόσμιο χάρτη του ποδοσφαίρου Νησιά Φερόε.

Το κακό δεν μετριάζεται με την αναβολή των αγωνιστικών, είναι ίσως το πιο γελοίο μέτρο που εμφανίστηκε από καταβολής του ποδοσφαίρου μας.

Επίσης κανέναν δεν ενδιαφέρει ο πόλεμος μεταξύ των επιχειρηματιών, οι δηλώσεις του ενός εναντίον του άλλου, οι ανακοινώσεις έχουν στείλει το ήδη υπάρχον πολεμικό κλίμα στον Θεό.

Ο ένας νιώθει ότι απειλείται, ο άλλος επιστρέφει στην μεγάλη κατηγορία και φορώντας την στολή του εξυγιαντή θέλει να ξεβρομίσει τον ήδη ταλαιπωρημένο χώρο του ποδοσφαίρου.

Αυτή την στιγμή που μιλάμε υπάρχουν δυο δεδομένα, είτε οι ομοσπονδίες θα υποκύψουν στις πιέσεις των δυο συνδρομητικών και θα γίνουν κανονικά τα παιχνίδια, ή η αναβολή μένει ως έχει.

Δεν είναι δυνατόν ο Χιου Ντάλας να επισημαίνει τα λάθη στους διαιτητές και να του αφαιρούν την δυνατότητα, να τους ορίζει από δω και πέρα.

Οι διαρροές περί απειλών για την ζωή του, διαψεύστηκαν από τον ίδιο ωστόσο το γαϊτανάκι συνεχίζεται….

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πέρασε πρώτος την πόρτα του αθλητικού εισαγγελέα κ. Σιμιτζόγλου και κατέθεσε ενόρκως τα όσα κατήγγειλε, σειρά θα πάρουν ο Δημήτρης Μελισσανίδης και ο Γιώργος Σαρρής.

Σύμφωνα και με το ρεπορτάζ αυτή την στιγμή, αν η Σουπερ Λίγκα πάρει απόφαση να γίνει η αγωνιστική η ΕΠΟ θα δώσει κατεύθυνση στους διαιτητές να μην κατέβουν.

Άποψη δική μου και της Πλατείας καλό θα είναι να κάτσουν σε ένα τραπέζι, και οι τέσσερις Μαρινάκης, Σαββίδης, Μελισσανίδης, Αλαφούζος να τα βρουν γιατί αν κοιτάξουν τα εισιτήρια τότε θα δουν ότι το προϊόν δεν είναι απαξιωμένο αλλά ανύπαρκτο.

ΥΓ: Φυσικά και δεν περιμένετε σχόλιο για την ήττα από τα Φερόε, αφού αν φτιάξουμε μια ενδεκάδα με τον Λέρτα από το Χαλάνδρι τους κερδίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου