Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ Γ. ΘΩΜΑ ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΛΑΣΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ


Tο ερώτημα είναι, θα δεχθούν στους Δήμους τους οι συγκεκριμένοι Δήμαρχοι να απασχοληθούν !!!! εργαζόμενοι με ελαστικές σχέσεις εργασίας και μισθό 420 ευρώ, νομιμοποιώντας έτσι ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ τις ελαστικές σχέσεις εργασίας και στο Δημόσιο; Γιατί από την ανακοίνωση δεν προκύπτει ξεκάθαρα. H καταγγελία δεν αρκεί. Ο ΟΑΕΔ ήδη προχωρεί την διαδικασία.

Σύμφωνα με την κατανομή στον Δήμο Χαλανδρίου θα απασχοληθούν !!!!!! ( προσέξτε: όχι εργασθούν) 190 άτομα.

Θεωρώ ότι ο Δήμος Χαλανδρίου πρέπει να προχωρήσει σε ξεκάθαρη δήλωση τώρα.

Δεν είναι σωστό κάποιοι άνεργοι να δηλώσουν τον Δήμο Χαλανδρίου και στη συνέχεια ο Δήμος να μην τους αποδεχθεί και έτσι να μείνουν εκτός προγράμματος. και ελπίζω να μην χρησιμοποιηθούν οι άνεργοι για νομιμοποίησή εκ μέρους του Δήμου αυτού του άθλιου καθεστώτος.


ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ 1: Το σχόλιο του Γιώργου Θωμά έγινε στην πρωινή μας ανάρτηση για την πρωτοβουλία των 10 δημάρχων του ΣΥΡΙΖΑ κατά των ελαστικών εργασιακών σχέσεων http://stinplatia.blogspot.gr/2014/11/10.html.

ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ 2: Στην Πλατεία κάθε δημότης, πολύ περισσότερο ένας εξουσιοδοτημένος εκπρόσωπός τους, πολύ περισσότερο ένας εκ των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων δεν τοποθετείται μέσω ενός σχολίου κάτω από μια ανάρτηση. Είναι τιμή του blog να έχει οσο δυνατόν περισσότερες απόψεις και να συζητά - συνθετικά ή αντιπαραθετικά - μαζί τους. 
Οπότε το σχόλιο του κ. Θωμά γίνεται ανάρτηση και τον καλούμε ΟΠΟΤΕΔΗΠΟΤΕ θέλει - τόσο εκείνος όσο και οποιοδήποτε στέλεχος της παράταξής του - να μας στέλενει τις απόψεις του.

Γιώργο ευχαριστούμε για την συμμετοχή σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου