Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

ΦΟΡ ΔΕ ΦΕΣΤΙΒΑΛΣ!


Δηλαδή σύμφωνα με τον  πρώην Δήμαρχο Χαλανδρίου:

1. Οι χώροι που υπέδειξε ο συναγωνιστής του στο κυβερνητικό κόμμα Γ.Γ. της περιφέρειας είναι συζητήσιμοι και πρέπει να ασχοληθούμε σοβαρά μαζί τους.
Μάλιστα  θεωρεί ότι έπρεπε ο Ρούσσος να τους έχει συμπεριλάβει στο προεκλογικό του πρόγραμμα, έχοντας προβλέψει τις προτάσεις της Αποκεντρωμένης πριν γίνουν, αφού τόλμαγε να λέει  (τότε) ο Ρούσσος ότι δεν θέλει να φύγουν οι Χαλανδραίοι δημότες τσιγγάνοι από το Χαλάνδρι. Τότε βέβαια έλεγε κάτι κομμουνισμούς για υλοποίηση στεγαστικών προγραμμάτων στις υπό ένταξη περιοχές, αλλά αυτά πριν τις εκλογές, τώρα είμαστε σε φάση ... ρεαλιστικοποίησης των θέσεων της - πολύ - αριστεράς (μπαίνοντας).

2. Η παράταξη της αξιωματικής αντιπολίτευσης εμμένει στην μετεγκατάσταση στο όρος Πατέρα, πρόταση που έχει απορρίψει ακόμα και ο κ. Αγγέλακας, το δημοτικό συμβούλιο, όλοι.

3. Ο Γ.Κ. έχει υψηλή προτεραιότητά του την διατήρηση των πολιτιστικών στοιχείων των τσιγγάνων και τους θέλει σε ένα ειδικό χωριό - GIPSILAND, για να τους βλέπουν και οι τουρίστες.

4. Για να κλείσουμε αισιόδοξα: Η ΦΡΑΓΚΟΚΛΗΣΙΑΣ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ.
Ο Γ.Κ. όμως εμμένει και εδώ - φοβερό αρβανίτικο κεφάλι.

Τι και αν το είπε - ότι δεν άνοιξε - ακόμα και ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, πρόεδρος των γιατρών, δήμαρχος Αμαρουσίου και - σύμφωνα με  τρολάρισμα της Καθημερινής - υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας (στον ελεύθερο χρόνο του από τις άλλες τους ιδιότητες) κος Πατούλης.

Παρόλα αυτά συζήτηση - ενημέρωση για την μελέτη Πεύκο Πολίτη - Ζώνης Δ. Πλακεντίας από τους μελετητές δεν ορίζεται και η πιθανότητα αναζήτηση λύσης με πρόβλεψη χώρων υλοποίησης στεγαστικού προγράμματος απομακρύνεται.

Και ο χρόνος περνάει ....

Ρε τι κάνουν αυτά τα πολιτικά γραμμάτια ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου