Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

"πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου": Η Καλή Χρονιά ξεκίνησε από την 29η Δεκεμβρίου...

πρΟΤΑση
εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου

Χαλάνδρι 31-12-2014

«Η Καλή Χρονιά ξεκίνησε από την 29η Δεκεμβρίου 2014…»

Αγαπητοί συνάδελφοι, αγαπητοί φίλοι 

Η 29η Δεκεμβρίου αποτέλεσε την καλύτερη στιγμή στη χώρα μας τα τελευταία 3 χρόνια. Μια μαύρη εποχή που στοίχειωνε την Ελλάδα, έφτασε – ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ – στο ΤΕΛΟΣ της και μια νέα εποχή (θέλουμε να πιστεύουμε ότι) αρχίζει.

Η «πρΟΤΑση» είχε επανειλημμένως προϊδεάσει τους αναγνώστες της για εκλογική εγρήγορση, καθώς, ήταν σαφές ότι, η παρούσα Βουλή των – έστω και ολίγων (ευτυχώς) - «προθύμων», δε θα μπορούσε να συναινέσει σε νέα μέτρα, ακόμη και αν το ήθελε!

Είναι βέβαιο πως, θα πρέπει να κρατάμε μικρό καλάθι, όμως, και ποιος δε θα ήθελε να σκέφτεται ότι μπορεί, ΜΠΟΡΕΙ – και πάλι – να έχει το δικαίωμα στην ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ. Να μπορεί να ζήσει ανθρώπινα. Να μην κυκλοφορεί στο υποθηκευμένο σπίτι του με κουβέρτα, επειδή δεν του φτάνουν τα χρήματα για πετρέλαιο. Να φτάνει ο μισθός – χαρτζηλίκι (του «τυχερού» που έχει εργασία…) για να μπορεί να κάνει και άλλα «πολυτελή» πράγματα, όπως, π.χ., να εξασφαλίσει το φαγητό της εβδομάδας, πέρα από την πληρωμή των φόρων, ΕΝΦΙΑ και άλλων τοκογλυφικών κατασκευασμάτων της ΑΝΕΥ ΛΑΙΚΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ συγκυβέρνησης των δύο (και παλαιότερα τριών, για να μην ξεχνιόμαστε…) «εταίρων». 
Με λίγα λόγια, ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ.

Ευχόμαστε η 29η Δεκεμβρίου να αποτελέσει την απαρχή μιας συλλογικής προσπάθειας διαφυγής της χώρας και των ελλήνων από τα νύχια της διαφθοράς, της διαπλοκής, των εργολάβων, των τραπεζών & των τραπεζιτών, των τοκογλύφων των «Μπάμπηδων» και όλων όσοι κατάντησαν την Ελλάδα μας Ελλαδιστάν και τους περιθωριοποιημένους πολίτες της ενοίκους στην ίδια τους τη χώρα.

Απαραίτητη προϋπόθεση, η αλλαγή πολιτικής, με ταυτόχρονη αλλαγή πορείας.

Ευχόμαστε σε όλους τους συναδέλφους, σε όλους τους φίλους και σε όλους τους Έλληνες, ΥΓΕΙΑ και ΔΥΝΑΜΗ για την καινούρια χρονιά, με καλύτερες ημέρες για τη χώρα, για τον πολίτη και για την Αυτοδιοίκηση.

πρΟΤΑση
Άκης Γκόγκος, Παναγιώτης Κατσαρλίνος, Δημήτρης Μ. Χανιωτάκης, Πέτρος Χριστοδούλου
pr_ota_si@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου