Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΤΟΟΟΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!



Νέα emailική επίθεση δεχόμαστε από το Σάββατο, όταν φιλοξενήσαμε το ακραίο και προκλητικό, ακροδεξιό άρθρο του Αντώνη Κρούστη.

Το άρθρο - βεβαίως χρεώνεται στον Νταβία από τους συκοφάντες του - άσχετα αν το υπογράφει ο Κρούστης, γιατί κάποιοι δεν μπορούν παρά να διαστρεβλώνουν την αλήθεια για να κάνουν αυτά που τους λένε τα αφεντικά τους.

ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ.

Ενώ η Πλατεία - τους αρέσει, δεν τους αρέσει - είναι ιδιωτικό μαγαζί, είναι μια ιδιότυπη ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. ενημέρωσης των Χαλανδραίων για όλες τις απόψεις που οι φορείς τους θέλουν να διακινούνται από εδώ.

Παράλληλα έχει ΚΑΘΑΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΙΣΤΑΜΕΝΗ από την πρώτη στιγμή την οποία απευθύνει σε όλους. Αυτό δεν μπορούν να αντέξουν οι κομματικοί υπάλληλοι, ένθεν, κακείθεν.

Όποιος δεν την αντιλαμβάνεται την συνισταμένη να μετρήσει το IQ του και κυρίως να σταματήσει να υποτιμά το IQ των πολιτών στους οποίους απευθύνεται, νομίζοντας ότι για να τους πείσουν πρέπει να συγχρονιστούν όλοι και να αναπαράγουν όλοι μαζί, εν χωρώ το ίδιο άρθρο, τα ίδια επιχειρήματα και την ίδια αισθητική ώστε να κάνουν πλύση εγκεφάλου στα βόδια - κατ΄αυτούς - ψηφοφόρους.

Οι ακραία νεοφιλελεύθερες και εχθρικές για την αριστερά απόψεις του Α.Κ. είναι γνωστές.

Αυτές του είπαμε ότι θέλουμε να φιλοξενούμε στην Πλατεία.


Εμάς δεν μας φοβίζουν αυτές οι απόψεις, αντιθέτως θεωρούμε ότι ενισχύουν την υπεροχή των δικών μας.

Μάλιστα είναι φανερό ότι ο Α.Κ. (και όχι μόνο) τεστάρει τις αντοχές και την εμμονή της Πλατείας στην υπεράσπιση του δικού του δημοκρατικού δικαιώματος, ίσως ελπίζοντας να αποδείξει ότι "όλοι οι αριστεροί είναι σταλινικοί", αν τυχόν κοπεί άρθρο του, για να αποδείξει αυτό που θέλει στους αναποφάσιστους.

Πρακτική που ίσως παραβιάζει - σε έναν βαθμό - τους κανόνες της φιλοξενίας (από την πλευρά του φιλοξενούμενου) αλλά ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ, διότι αυτή είναι η διαφορά μας από τον αυταρχικό νεοφιλελεύθερο, τον ακροδεξιό ή στον σταλίνα και αυτό αναδεικνύουμε με την στάση μας στον αναγνώστη της Πλατείας.

Εδώ άλλοι αναγκάζονται να υλοποιούν κατά γράμμα την πολιτική της ακροδεξιάς, εμείς τους μαράναμε;

Αλλά ας αναρωτηθούν ποιος δικός τους θα ανέβαζε στο blog του άρθρο με τίτλο "Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ";

ή

Η ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ Ο ΧΑΤΖΑΤΖΑΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΤΟΥ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΣΕ ΑΠΟΙΚΙΑ.

Προφανώς κάθε φορά που τον φιλοξενούμε δεν θα κάνουμε ψυχοθεραπεία ΣΕ ΔΥΟ - ΤΡΙΑ ΗΛΙΘΙΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ, που ξιφούλκησαν, διευκρινίζοντας κάτω από κάθε άρθρο του Α.Κ., ότι το ενυπόγραφο άρθρο εκφράζει τις απόψεις του Κρούστη και όχι του Νταβία ή συλλογικά του blog.

Έχουν μάθει κάποια κακόμοιρα να διαλέγονται μόνο με τους εαυτούς τους και να αντιπαρατίθενται μόνο σε κλειστά συστήματα με την αντίθετη άποψη.

Θέλουν να απευθύνονται μόνο σε όσους τους χειροκροτούν και δίνουν καθημερινά εξετάσεις "πειθαρχίας" και "υπακοής" ....

Είναι θλιβεροί αν δεν είναι όντος επικίνδυνοι για την δημοκρατία, αν ως αντίληψη επικρατήσουν.

Αριστεροί όμως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!
Αν αυτό εμπεριέχει και την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ!

Α.Ν. και όχι Α.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου