Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ

του Γ. ΠΑΠΙΔΑ

Σήμερα θα ήθελα να θίξω ένα θέμα που αφορά την τοπική αυτοδιοίκηση ενός άλλου δήμου αλλά νομίζω ότι σε τελική ανάλυση αφορά ΟΛΟΥΣ.

Τραμπούκοι μπούκαρα με το έτσι θέλω κατά την διάρκεια της συνέλευσης του διοικητικού συμβουλίου του δήμου Ν. Φιλαδέλφειας και  έβρισαν, κτύπησαν και προπηλάκισαν δημοτικούς συμβούλους εκλεγμένους πρόσφατα από τον λαό της Ν. Φιλαδέλφειας με αφορμή το γήπεδο της ΑΕΚ και τις κυοφορούμενες παρανομίες προκειμένου να ανεγερθεί καταπατώντας τον μοναδικό πνεύμονα πρασίνου της περιοχής.

Ανεξάρτητα από την οφθαλμοφανή παρανομία που συντελείται έχουμε και την μαφιόζικη συμπεριφορά οπαδών που όλοι καταλαβαίνουν από ποιον καθοδηγείται και γιατί...

Όλοι θέλουμε να κατασκευάσει γήπεδο η ΑΕΚ και κάθε άστεγη ελληνική ομάδα γιατί πιστεύουμε ότι έτσι θα ανέβει το επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αυτό όμως θα πρέπει να συμβεί μέσα στα πλαίσια της νομιμότητας και του σεβασμού των ΘΕΛΩ της πλειοψηφίας των κατοίκων της περιοχής που είναι και οι ΜΟΝΟΙ που κατά πλειοψηφία θα αποφασίσουν.

Οι κάτοικοι λοιπόν ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ στις πρόσφατες εκλογές και έδωσαν την πλειοψηφία στον νυν δήμαρχο για την διαχείριση των δημοτικών τους θεμάτων του γηπέδου της ΑΕΚ συμπεριλαμβανομένου.

Κάθε άλλη ενέργεια και πολύ περισσότερο η άσκηση ψυχολογικής και σωματικής βίας νομίζω ότι είναι θέμα εισαγγελέα...

ΝΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΑΕΚ. 

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ, 
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΒΙΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΚΑΘΕ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου