Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Η "πρΟΤΑση" εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου" για την ποινική δίωξη της συναδέλφου Στέλλας Μπακόλα

πρΟΤΑση
εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου

Χαλάνδρι 16-12-2014

«Ευτυχώς, κάποια στιγμή, θα τελειώσει και η Προεδρική εκλογή. Και τότε, όλοι θα ζήσουμε καλά και με εκλογές ΚΑΛΥΤΕΡΑ»

Αγαπητοί συνάδελφοι

Οι πληροφορίες που είχε η «πρΟΤΑση» από την περασμένη Παρασκευή, δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν. Η ΧΩΡΙΣ ΛΑΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ «συγκυβέρνηση» των απολύσεων και της διάλυσης του δημοσίου χαρακτήρα των υπηρεσιών της χώρας, συνεχίζει την αποδόμηση και οριοθετεί – φανερά πλέον – τον Νο 1 στόχο τους: τους Δήμους.

Συγχρόνως με την ποινική δίωξη του Δημάρχου Σίμου Ρούσσου, διώκεται ποινικά και η Δντρια Διοικητικού Προσωπικού του Δήμου μας. 

Μάλιστα, όπως αναφέρει και η ανακοίνωση – καταγγελία του Συλλόγου Εργαζομένων, καλείται να εξεταστεί την ερχόμενη Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου, παραμονές, δηλαδή, των Χριστουγέννων. 

Ούτε αυτό δε σεβάστηκαν οι «σωτήρες» της χώρας…

Τα μέλη της συντακτικής ομάδας της «πρΟΤΑσης» στέκονται δίπλα στη συνάδελφο Στέλλα Μπακόλα και είναι διατεθειμένοι να συνεισφέρουν με τη μαρτυρία τους, όταν και αν χρειαστεί, στην εξέταση της Παρασκευής ή σε οποιαδήποτε μελλοντική δικαστική της περιπέτεια.

Και το «εντυπωσιακό» της υπόθεσης; Η συνάδελφος «κατηγορείται» ότι…υπάκουσε σε εντολή του Προϊσταμένου της! Θα έπρεπε να παρακούσει, λοιπόν, το «εντέλλεσθε»…Έτσι ακριβώς «ονειρεύονται» κάποιοι τον «εκσυγχρονισμό» του δημοσίου τομέα…Συγχαρητήρια κύριοι. Και εις ανώτερα.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν ενοικιάζεται, δεν πωλείται και δεν (εξ)αγοράζεται.

πρΟΤΑση
Άκης Γκόγκος, Παναγιώτης Κατσαρλίνος, Δημήτρης Μ. Χανιωτάκης, Πέτρος Χριστοδούλου
pr_ota_si@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου