Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ: Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ ΤΟΝ ΦΡΑΧΤΗ



Σου έχω αποκλειστικό τις επόμενες προεκλογικές κινήσεις του πρωθυπουργού:

Αύριο θα επισκεφτεί το Αντίριο, όπου θα φωτογραφηθεί δίπλα στην γέφυρα και θα αποκαλύψει τα κρυφά σχέδια του ΣΥΡΙΖΑ να την κατεδαφίσει, αφού όταν κατασκευαζόταν στελέχη του είχαν αφήσει υπονοούμενα για υπερτιμολόγηση του έργου και αρνήθηκαν να ψηφίσουν την σύμβαση.

Σειρά έχει το πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ιωαννίνων, για το οποίο ο πρωθυπουργός ΓΝΩΡΙΖΕΙ μυστικό σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ να κατεδαφιστεί με ελεγχόμενη έκρηξη και μάλιστα - σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες - θα δώσει στην δημοσιότητα επιστολή συριζαίου συνδικαλιστή ο οποίος έχει καταγγείλει διαχειριστικά προβλήματα στο νοσοκομείο, την λειτουργία του οποίου ο ΣΥΡΙΖΑ ποτέ δεν στήριξε.

Στη συνέχεια το πρόγραμμα του πρωθυπουργού περιέχει επίσκεψη στην έδρα των Μπαλούρδων, όπου θα φωτογραφηθεί φορώντας στολή ΜΑΤΑΤΖΗ αποκαλύπτοντας το σχέδιο του Τσίπρα να διαλύσει την αστυνομία.

Επόμενος σταθμός τα γραφεία του ΟΤΕ όπου θα αναδείξει ότι με αυτά που λένε τα αναρχοκομμούνια για την SIEMENS θα φύγει η Deutche telecom και δεν θα έχεις δωρεάν πια Wi Fi.

Και τέλος  αυτός ο κύκλος των επικοινωνιακών του παρεμβάσεων θα κλείσει με επίσκεψη στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά όπου χτίζονται τα υποβρύχια.
Εκεί  θα θυμίσει στον ελληνικό λαό ότι οι συριζαίοι επιμένουν να ομιλούν για σκάνδαλο των υποβρυχίων και είναι έτοιμοι να διαλύσουν τον στόλο και να παραδώσουν το Αιγαίο στους φίλους τους τους Τούρκους εργάτες.
Μάλιστα θα τονίσει 'οτι  κατ' επανάληψη έχει ακούσει ο ίδιος ο πρωθυπουργός της χώρας - και υπάρχουν ατράνταχτες ηχογραφημένες αποδείξεις και φωτογραφίες  περί αυτού -  κάτι μαλλιάδες συειζαίους  να μιλούν για Τούρκους "αδέλφια τους" και αυτά πρέπει να τα ξέρει ο λαός που θα πάει στις κάλτσες.

ΔΙΟΤΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΤΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ ΟΛΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου