Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

ΔΕΝ ΠΑΡΕΔΩΣΕ Ο κ. ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΟΙΣ ΒΟΡΙΔΗ ΡΗΜΑΣΙ ΠΕΙΘΟΜΕΝΟΣ


Αυτή την φωτογραφία θα την βάζουμε κάθε πρωί  για μερικές μέρες στην Πλατεία.

Όχι βεβαίως για να γλύψουμε το νέο πρωθυπουργό. Τι ανάγκη θα το έχει αυτό άλλωστε από την μικρή Πλατεία, τόσοι που θα τον γλείφουν τώρα.

Αλλά για να το χωνέψουν όσοι - εδώ τριγύρω που μας διαβάζουν  - αναφέρονται σε αυτόν αρθρογραφώντας με το "κ. Τσίπρα" ή το "Τσίπρας" - και έχουν βγάλει φλύκταινες.

Και οι δεξιοί και οι μπατσόκοι.

Είναι ο δημοκρατικά εκλεγμένος πρωθυπουργός της χώρας στον οποίο εχθές ο δικός σας - αυτός που θα ορκιζόταν στην θέση του, είτε είστε δεξιοί, είτε μπατσόκοι - δεν είχε το δημοκρατικό ήθος να τον περιμένει στο Μαξίμου για να μην παρεξηγηθεί ο Βορίδης που "παρέδωσε την εξουσία στην αριστερά".

Και άφησε το Μαξίμου με άδεια συρτάρια.

Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ!

Θα περίμενα από όσους το παίζουν δημοκράτες και έχουν θέση στην Πλατεία - ΑΝΤΩΝΗ - γι' αυτό, σήμερα να πουν κάτι, να το στηλιτεύσουν και όχι να στέλνουν άρθρα με παρατηρήσεις "στον κ. Τσίπρα" και αναφορές στα πολιτικά φρονήματα των εκτελεσθέντων στην Καισαριανή από τους Γερμανούς κατακτητές λες και ο νέος πρωθυπουργός εχθές πήγε στο σκοπευτήριο να τιμήσει μόνο τους κομμουνιστές εκτελεσμένους από τους Γερμανούς και όχι όλους.

ΝΤΡΟΠΗ! Ακόμα και στους εκτελεσμένους από τον κατακτητή με το φακέλωμα λειτουργείτε ρε Αντώνη; Αυτό βρήκες να σκεφτείς;

ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

ΥΓ: Και βέβαια δεν θα περίμενα από άλλους να έκρυβαν τον δικό τους έρποντα φασισμό και να έβαζαν μπροστά ένα κ. όταν αναφέρονται συγχαίροντας (μες στα νεύρα) το νέο πρωθυπουργό.
Αλλά εκείνοι είναι γνωστοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου