Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

Όλοι την Κυριακή στις συγκεντρώσεις - Το Σχόλιο της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου", 13.2.2015


πρΟΤΑση
εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου

Χαλάνδρι 13.02.2015

Αγαπητοί συνάδελφοι, αγαπητοί φίλοι

Η προσπάθεια της νέας και – όπως τα δεδομένα και οι κινήσεις της δείχνουν – πραγματικής ελληνικής κυβέρνησης, έχει ήδη ξεκινήσει.

Και από μόνο του το γεγονός ότι, οι δηλώσεις του πρωθυπουργού, του υπουργού οικονομικών και άλλων στελεχών της κυβέρνησης έχουν προβληματίσει τους κατά φαντασίαν «εταίρους» μας στην Ε.Ε., είναι δείγμα του πανικού τους που προέρχεται από το ΔΙΚΑΙΩΜΑ των Ελλήνων για διάλογο και διαπραγμάτευση. Ένα ΔΙΚΑΙΩΜΑ το οποίο η προηγούμενη συγκυβέρνηση είχε… «ξεχάσει», παρασυρμένη από την προθυμία της στην υποτέλεια.

Η πραγματικά συγκινητική παρουσία του κόσμου στο Σύνταγμα αλλά και σε πολλές πόλεις της Ελλάδος και της Ευρώπης την Τετάρτη που μας πέρασε, αποτελεί μια σαφή εικόνα του τι γίνεται, τι μπορεί να γίνει και τι περιμένουν οι λαοί της χώρας μας και της Ευρώπης, οι οποίοι μαστίζονται από τη γερμανική – κυρίως – οικονομική και κοινωνική αναλγησία.

Καλούμε τους συναδέλφους αλλά και όλους τους εργαζόμενους και τους πολίτες της χώρας να δώσουν και πάλι δυναμικό παρόν στις συγκεντρώσεις της Κυριακής 15 Φεβρουαρίου, για να ακουστούν οι φωνές, τα συνθήματα και τα τραγούδια μας μέχρι αυτούς που ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ – να διαφεντεύουν τις ζωές μας και το μέλλον των παιδιών μας. Να στηρίξουμε όλοι μαζί την προσπάθεια της νέας κυβέρνησης για οικονομική ανάσα και για κοινωνική αλληλεγγύη. 

Να ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ να μας αναγνωριστεί η ιδιότητα του ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Άκης Γκόγκος, Παναγιώτης Κατσαρλίνος, Δημήτρης Μ. Χανιωτάκης, Πέτρος Χριστοδούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου