Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Το Σχόλιο της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου", 17-2-2015


πρΟΤΑση
εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου

Χαλάνδρι 17.02.2015

Προφανώς οι γερμανοί και τα «γερμανάκια» δεν κατάλαβαν ότι η πορεία της χώρας έχει αλλάξει ανεπιστρεπτί…

Αγαπητοί συνάδελφοι, αγαπητοί φίλοι

Η χθεσινή παράσταση της γερμανοκρατούμενης ευρώπης και ο ωμός εκβιασμός κατά της χώρας μας, δεν είχε σε τίποτα να ζηλέψει από άλλες εποχές όπου η αποικιοκρατία ζούσε και βασίλευε. 

Η γερμανική αντιπροσωπεία και οι «Ναι-Ναι-κοι» υπασπιστές της, οδήγησαν σε ναυάγιο το “EuroGERMANgroup”, στέλνοντας υποτιμητικά και προκλητικά τελεσίγραφα προς την ελληνική πλευρά.

Ο ελληνικός λαός ευελπιστεί και επιθυμεί να μην υποκύψει η ελληνική κυβέρνηση στις πιέσεις των αποικιοκρατών – τοκογλύφων, επιμένοντας στις θέσεις της που αποτελούν, συγχρόνως, εκτός από προεκλογικές δεσμεύσεις και μετεκλογικές προγραμματικές δηλώσεις, επιθυμία των πολιτών αυτής της χώρας που κάποιοι επιχείρησαν να τη μετατρέψουν σε προτεκτοράτο του νότου.

Η πορεία της χώρας προς την κοινωνική και οικονομική ανάταση, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να ανακοπεί από απειλές των ΔΗΘΕΝ «εταίρων» μιας κατευθυνόμενης ευρωπαϊκής συντεχνίας.

Αυτές τις ώρες η νέα ελληνική κυβέρνηση και ο ίδιος ο ελληνικός λαός οφείλουν να λάβουν ιστορικές αποφάσεις και να απαντήσουν τολμηρά στην πρόκληση.

Κανένα τελεσίγραφο δεν πρέπει να γίνει αποδεκτό, ενώ οφείλουμε, ως χώρα και ως πολίτες, να φανούμε συνεπείς και σταθερά αντιμνημονιακοί απέναντι στις απαιτήσεις των αρπακτικών που επιθυμούν διακαώς την αποσταθεροποίηση της Ελλάδος.

Η συντακτική ομάδα της «πρΟΤΑσης» κινείται σε σταθερά αντιμνημονιακή γραμμή, όχι ως στερεότυπο, αλλά γιατί πιστεύει ότι μόνο 
μια άσκηση διαφορετικής πολιτικής η οποία θα εμπεριέχει μέτρα αντιμετώπισης της ανθρωπιστικής κρίσης μπορεί να δώσει ελπίδα και διέξοδο στην ελληνική κοινωνία, η οποία τόσο έχει ταλαιπωρηθεί από τη μνημονιακή υποτελειακή πολιτική.

πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Άκης Γκόγκος, Παναγιώτης Κατσαρλίνος, Δημήτρης Μ. Χανιωτάκης, Πέτρος Χριστοδούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου