Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

Ευχαριστήριο των Σχολικών Φυλάκων στον Σύλλογο Εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου

Οι σχολικοί φύλακες του Δήμου Χαλανδρίου, θέλουμε δημόσια να εκφράσουμε τις ευχαριστίες και την εκτίμηση μας στο Σύλλογο εργαζομένων και ιδιαίτερα στην Πρόεδρο για την υποστήριξη και τον αγώνα που έχουν δώσει στο πλάι μας. Πριν ενάμισι χρόνο με μνημονιακή απόφαση μας έθεσαν σε μια νύχτα σε διαθεσιμότητα και φύγαμε από τις δουλειές μας στα σχολεία, αφήνοντας κλειστές κι αφύλακτες τις σχολικές αυλές.
Το ΔΣ του συλλόγου εργαζομένων του δήμου Χαλανδρίου και προσωπικά η πρόεδρος του, μας έχουν παρασταθεί από την αρχή, ηθικά και αγωνιστικά. Με κινητοποιήσεις, ενημέρωση των τοπικών φορέων, ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης, αλλά και στο δικαστικό αγώνα που δίνουμε για να επιστρέψουμε στις δουλειές μας.  Δεν έλειψε από δίπλα μας από καμία δίκη, από κανέναν αγώνα.
Θέλουμε να το επισημάνουμε αυτό ιδιαίτερα τώρα που πλησιάζει η ώρα της δικαίωσης και της επιστροφής μας στα σχολεία.
Δεν ξεχνάμε ότι με αλληλεγγύη και συνέπεια στάθηκαν δίπλα μας, ένοιωσαν τις αγωνίες μας, συνέβαλλαν στη δική μας νίκη που θα είναι νίκη και όλων των  γονιών όταν δουν και πάλι τις αυλές των σχολείων να ανοίγουν και να γεμίζουν χαρά και γέλια από τα παιδιά που θα παίζουν ελεύθερα.
Σχολικοί Φύλακες Χαλανδρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου