Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

ΣΗΜΕΡΑ - ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ

Η ανάρτηση αυτή διαβάζεται μαζί με την προηγούμενη - το δελτίο τύπου του δήμου.
Οι φωτό είναι φρέσκες - πρωινές, σημερινές, μετά την χθεσινή γραμμογράφηση.









Μετά από αυτή την επαναστατική και πρωτοποριακή παρέμβαση του δήμου - για την οποία χρειάστηκαν τρεις μήνες διαβουλεύσεων με τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων - ο δήμος μπορεί να συνεχίζει να δίνει απρόσκοπτα άδειες για νέα Καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος με το τσουβάλι.

Κατά την διάρκεια των σκληρών διαπραγματεύσεων ο δήμος αναγκάστηκε να υποχωρήσει στο αίτημα των ΚΥΕ για αύξηση του ωραρίου αδειών μουσικής ώστε να πείσει τους καταστηματάρχες να αποδεχτούν την παρέμβαση που βάζει τάξη στον πεζόδρομο και αφήνει την αναγκαία ζώνη διέλευσης πεζών αλλά και οχημάτων εκτάκτων αναγκών (ασθενοφόρα, πυροσβεστικά κλπ).

Μετά από αυτή την συναινετική εξέλιξη κάθε σκέψη για αναστολή έκδοσης νέων αδειών πλέον και έκδοσης κανονιστικής διάταξης για το κέντρο, καθίσταται ανεπίκαιρη - μέχρι τουλάχιστον να ξεβάψει η μπογιά, σε κανένα δίμηνο - και μένει ως εμμονική πρόταση κάποιων γνωστών που εκχωρούσαν τον δημόσιο χώρο σε ιδιώτες στο παρελθόν και μάλιστα τον εκχωρούσαν ΑΒΑΦΤΟ (οι τσίπηδες).

Για την εύρυθμη λειτουργία του κέντρου ο δήμος προγραμματίζει όμως ακόμα, σε συνεργασία με τον ΙΝ Αγίου Νικολάου δημόσια τελετή ξεματιάσματος και αγιασμού του αρμόδιου αντιδημάρχου, μαζί με τους ιδιοκτήτες νυκτομάγαζων, με τους οποίους συμφώνησε για το περιεχόμενο της παρέμβασης που θα απελευθέρωνε τον δημόσιο χώρο στους πεζοδρόμους και αυτή η συμφωνία, όπως φαίνεται από τις φωτό έγινε απολύτως σεβαστή.

Παράλληλα, ο δήμος, δια της διεύθυνσης Πολιτισμού, για να δώσει έμφαση στην εικαστική πλευρά της πολεοδομικής παρέμβασης οργανώνει και διαγωνισμό ζωγραφικής επί ασφαλτοτάπητα με θέμα "ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ".

ΥΓ: Η σάτυρα της ανάρτηση δεν αφορά μόνο την διοίκηση του δήμου. Αφορά και τον σύλλογο των ΚΥΕ. Μην παραπονιέστε μετά ότι σας διώκει ο δήμος έτσι; Τέτοιοι πολίτες - σας αυτούς των φωτό είναι υπάιτιοι και παίρνουν στον λαιμό τους και τους άλλους ΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ για να τους χρησιμοποιήσουν αύριο ως άλλοθι για να κάνουν τα ίδια (φίλε Αλέξη και φίλε Ορέστη).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου