Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΚΟΡΟΪΔΕΙΟ)


Παράταση της παραχώρησης του κτιρίου που νοικιάζει ο δήμος και πληρώνεις εσύ (εκείνο ντε - στην Παπάγου - που επιλέχτηκε με απόλυτα διαφανείς διαδικασίες φωτογράφισης των συντεταγμένων του), στην ΙΔΙΩΤΙΚΗ εταιρία που διαχειρίζεται χωρίς έλεγχο από εσένα, το ζεστό ευρωπαϊκό χρήμα για το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΚΟΡΟΪΔΕΙΟ, αποφάσισε ξανά εχθές το δημοτικό συμβούλιο μέχρι τις 31 Ιουνίου τουτουνού (και βλέπουμε).

ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕ ΡΟΒΙΘΙΑ ΚΑΙ ΦΑΒΑ ΦΑΙΝΕΟΥ ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΟΙ για να δείξετε την ευαισθησία σας.
 
Να ενθαρρύνετε τον δήμο και τους "αλληλέγγυους" να  φέρνουν σε δύσκολη θέση τα παιδάκια στα δημοτικά σχολεία - που ενώ οι ίδιοι λένε ότι ξέρουν για πολλά εξ αυτών ότι υποσιτίζονται - τους ζητάνε   μέσα στις τάξεις να φέρνουν τρόφιμα για να τα διαχειρίζονται και να τα δίνουν όπου γουστάρουν .... οι διαχειριστές των χρημάτων του ΕΣΠΑ, αδιαφορώντας για το τι ψυχολογικό βάρος προσθέτουν στα υποσιτισμένα παιδάκια των οικογενειών που  δεν μπορούν να συνεισφέρουν και βλέπουν τόσο έντονη, μέσα στην τάξη τους την διεύρυνση της κοινωνικής ανισότητας στα πρώτα χρόνια της ζωής τους.

Υπερψήφισαν τη νέα παράταση ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ  του "τόξου της κοινωνικής ευαισθησίας" πλην των αναίσθητων Λακεδαιμονίων (Λαϊκή Συσπείρωση, Νταβίας) ενώ διαφοροποιήθηκε από την παράταξή του και ο Ν. Πανταζής που επίσης καταψήφισε.

ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΓΙΑ ΚΛΑΥΣΙΓΕΛΟ:

Δεν φτάνει που το ενοίκιο του κτιρίου - όργιο δεν πληρώνεται από το ΕΣΠΑ αλλά το πληρώνει ο δημοτικός προϋπολογισμός, το διοικητικό συμβούλιο της ΦΛΥΑ, ευαίσθητο και αυτό με το χρήμα το δικό σου, της ΦΛΥΑ  που έχει διαθέσει το όχημα που χρησιμοποιούν "οι κοινωνικές δομές" (θα το έχεις δει να περιφέρεται στο Χαλάνδρι) και το οποίο αυτοκίνητο πήρε από την "κακή διαφήμιση"  -  αποφάσισε να προσφέρει χορηγία ευασθησίας στην εταιρία που διαχειρίζεται το ΕΣΠΑ, χρήματα για την ΜΠΕΤΖΙΝΑ - λέει -  του αυτοκινήτου που τους έχει παραχωρήσει.

Κατά τα άλλα γίνονται σκληρές διαπραγματεύσεις   - λένε οι της διοίκσης - για να επιβάλλουν στην εταιρία να τσοντάρει στο νοίκι του κτιρίου διότι είναι κακό που δεν τσοντάρει.

ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ!

Θα τους δίνει η ΦΛΥΑ "χορηγία" και μετά αυτοί θα τα δίνουν στον δήμο κατόπιν σκληρών πιέσεων της νέας διοίκησης , που έχει ξετινάξει όλες τις πράξεις της προηγούμενης που ήταν κακή.



ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ!

Και λέγε όσο θες ότι είμαι γκρινάρης και κακορίζικος!


ΥΓ: Ποιος παλιοπού.... έλεγε παλιά, μωρέ την ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ "Κουρασική Αριστερά"  ο απαράδεκτος;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου