Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΒΗΜΑ! Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ!

Ο Πρωθυπουργός  έγραψε τους BGees και την διαφωνία τους για το νομοσχέδιο για την ανθρωπιστική κρίση και τις 100 δόσεις εκεί που τους αξίζει, προκάλεσε την σύσκεψη των οκτώ και πήρε μια συμφωνία που μπορεί να χαρακτηριστεί "ΝΙΚΗ", αφού εμπεριέχει την καθαρή  την διατύπωση "οι ελληνικές αρχές θα έχουν την κυριότητα των μεταρρυθμίσεων".

Η Ελλάδα ξανακερδίζει την χαμένη αξιοπρέπειά της και αναλαμβάνει την ευθύνη και την αυτοδέσμευσει να αλλάξει και να μετατραπεί από μπανανία σε σύγχρονο ευρωπαϊκό κράτος, χωρίς τιμωρίες, χωρίς ρεβανσισμούς, χωρίς ανθύπατους.

Όποιος νομίζει ότι "δεν άλλαξε τίποτα με τις εκλογές" είναι άξιος οπαδός του Άδωνη Γεωργιάδη και της Εύης Χριστοφιλοπούλου.





Αυτό είναι το κοινό ανακοινωθέν των «οκτώ»!

Είμαστε σε πλήρη διάθεση τήρησης της συμφωνίας του Eurogroup της 20ής Φεβρουαρίου του 2015.
Σε πνεύμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης, δεσμευόμαστε όλοι να επιταχύνουμε τη δουλειά και να ολοκληρώσουμε το γρηγορότερο δυνατόν.
Στο πλαίσιο της συμφωνίας του Eurogroup της 20ής Φεβρουαρίου, οι ελληνικές αρχές θα έχουν την κυριότητα των μεταρρυθμίσεων και θα παρουσιάσουν μία πλήρη λίστα τις επόμενες μέρες.
Επιβεβαιώνουμε την πρακτική συμφωνία κατά την διαδικασία: Η πολιτική συζήτηση γίνεται στις Βρυξέλλες. Η συλλογή των απαραίτητων στοιχείων γίνεται στην Αθήνα.
Το Eurogroup είναι έτοιμο να συγκληθεί το συντομότερο δυνατόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου