Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

ΑΠΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΡΕΜΑΤΙΑ

Ο αναγνώστης μας Θανάσης Πιτσιλής μας έστειλε ΕΠΩΝΥΜΑ και ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ ένα email για ένα θέμα που γνωρίζαμε μεν (η υποκρισία δεν περιλαμβάνεται στα δικά μας πολλά άλλα ελλατώμματα) αλλά το γνωρίζαμε από πηγή "off the record" και δεν θα χρησιμοποιούσαμε ή θα δημοσιοποιούσαμε.

Στο email συμπεριλαμβάνεται ένα άλλο email που στάλθηκε από κορυφαίο μέλος της διοίκησης του δήμου (αντιδήμαρχο) σε λίστα στην οποία προφανώς ο κος Πιτσιλής είναι μέλος - με την ένδειξη "προς ενημέρωσή σας" -  που δεν αναρτούμε βέβαια (δεν έχουμε το ηθικό δικαίωμα να κάνουμε κάτι τέτοιο) και το οποίο τιτλοφορείται "ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΕΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ DANONNA" (στο περιεχόμενο αυτού το email απευθύνεται το σχόλιο του αναγνώστη μας).

Ο αναγνώστη μας, μας ενημερώνει επίσημα λοιπόν, για ένα θέμα του οποίου τις λεπτομέρειες δεν γνωρίζουμε σε βάθος αφού δεν έχουμε εκπρόσωπο στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής και αν δεν μας ενημερώσει κανένας αναγνώστης δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνουν θεσμικά οι αρμόδιοί.
Αφορά τους πανηγυρισμούς για το κλείσιμο από την επιτροπή του 152, της πιτσαρίας DA NONNA στην οδό Γρίβα 18, ύστερα από ενέργειες του δήμου.

ΝΑ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΛΙΣΤΑ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ ΤΟΥ EMAIL ΤΟΥ (ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΔΟΞΟΥΣ ΠΟΥΑΡΩ)

από:Thanasis Pitsilis <apitsilis@yahoo.gr>
απάντηση-προς:Thanasis Pitsilis
προς:"sosrematia@googlegroups.com" ,
"stinplatia@gmail.com" ,
"============." ,
------------------------ ,
---------------------------------- ,
"helpdesk@halandri.gr" ,
"mayor@halandri.gr" ,
---------------------- Άρτεμις ,
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ============ ,
"texniki.ypiresia2@halandri.gr" , 

------------------------------------------

Αν το κλείσιμο μιας πιτσαρίας 100 μέτρα από την ρεματιά θεωρείται μεγάλη νίκη, τότε η ΑΔΥΝΑΜΙΑ να περιφρουρηθούν και ν' αναδειχθούν, με πολύ χαμηλό κόστος,οι παραρεμάτιοι χώροι (ειδικά από την Γκίνη μέχρι Σολωμού) που έχουν μετατραπεί σε PARKING πώς χαρακτηρίζεται;;;;;;;!!!!!!!!!!!!

Παρακαλώ ν' απαντήσετε με νηφαλιότητα και πειστικότητα. 

Θανάσης Πιτσιλής
Ιθαγενής
Επιδαύρου 8 Χαλάνδρι

ΥΓ: Σημειωστε ότι από την Μεσολογγίου μέχρι την Γρίβα μεγάλα τμήματα των παραρεμάτιων χώρων ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΕΙΜΕΝΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΕΣ.

Ναι η απελευθέρωση αυτών των χώρων θ' αποτελούσε ΝΙΚΗ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου