Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ - ΚΑΤΑΡΓΗΣΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ

Έγκλημα της διοίκησης του δήμου!
Χαρατσώνει τα αθλητικά σωματεία.

Ο Γυμναστικός Σύλλογος που έχει πάρει προίκα το ΝΙΚΟΣ ΠΕΡΚΙΖΑΣ και εισπράττει από δεκάδες παιδιά του Χαλανδρίου συνδρομές,

Ο Γυμναστικός Σύλλογος που ζητάει 100 ευρώ το μήνα για να προετοιμάσει το παιδί σου για να συμμετάσχει στις εισαγωγικές εξετάσεις για την τριτοβάθμια και δια του προέδρου του - δημοτικού συμβούλου - επιβάλλει στον δήμο να μην κάνει πρόγραμμα για να μην έχει ανταγωνισμό, με αντάλλαγμα να γλείφει και να "στηρίζει" τον εκάστοτε δήμαρχο σε όλες τις επιλογές του για τα υπόλοιπα θέματα του Χαλανδρίου,

Ο Γυμναστικός Σύλλογος πρέπει να δίνει στον δήμο 310 ευρώ τον μήνα!

ΧΑΡΑΤΣΙ!
ΑΙΣΧΟΣ!

ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ!

Βέεεεβαια!

Δίκαιες οι διαμαρτυρίες του προέδρου του - δημοτικού συμβούλου του Γ. Λαδόπουλου.
Ο ίδιος δημοσιοποίησε το μέγα σκάνδαλο στο blog του διαμαρτυρόμενος.



Και χρησιμοποιεί το απόλυτα λογικό - κατά την γνώμη του - επιχείρημα:

Αν ο δημότης μπει μέσα ("ακόμα και με τον σκύλο του" όπως λέει απαξιωτικά για τους δημότες) για να τρέξει - ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ -  ο δήμος δεν του παίρνει λεφτά (άκουσον - άκουσον).

Αν πληρώσει συνδρομή στον Πανταζή και τον ΓΣΧ όμως, ο παράλογος δήμος απαιτεί να εισπράττει 310 ευρώ τον μήνα ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΣΧ, για να πληρώνει το ρεύμα - που καίει ο σύλλογος, το νερό - που καταναλώνει ο σύλλογος, την καθαριότητα των χώρων - που βρομίζει ο σύλλογος, την συντήρηση των χώρων - που φθείρει ο σύλλογος, αφού κανένας άλλος δεν μπαίνει.

Ο Νίκος Πανταζής και οι σύλλογοι είναι οι μόνοι που δικαιούνται να εισπράττουν από τον δημότη στην Λαϊκή Δημοκρατία του Χαλανδριστάν.

Να εισπράττουν άμεσα από τον δημότη, να διορίζουν δικούς και εξαρτώμενους, να διαπλέκονται, να ρουσφετολογούν και ύστερα ο δημότης να τους ξαναπληρώνει - μέσω τον φόρων του για να έχουν αυτοί συλλόγους και να κάνουν τους παράγοντες.

Μόνο ο Πανταζή νομιμοποιείται να χαρατσώνει στο Χαλάνδρι τον Χαλανδραίο.

ΕΣΥ ΜΗΝ ΧΑΡΑΤΣΩΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΣΤΕΡΓΙΟ ΓΚΑΓΚΑ!

 ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ! Κάνουν κοινωνικό έργο!  Δεν είναι επιχειρήσεις. Αυτά τα λέει ο αναίσθητος Νταβίας. Εσείς είσαστε "ευαίσθητοι".

ΔΩΣΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ (του κάθε δημότη) ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΣΥΝΤΗΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΞΑΝΑΔΙΝΕΙΣ.

ΤΙΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ, ΤΑ ΠΡΟΑΥΛΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ, τα ΚΑΠΗ, τις αίθουσες στα σχολικά κτίρα να κάνουν την δουλειά τους οι σύλλογοι! ΤΣΑΜΠΑ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΕΙΣ!
Προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο! (με το αζημίωτο βεβαίως η δική τους προσφορά).

Αλλά να γίνεις συνέταιρός του. Μην το κάνεις τσάμπα, όπως τώρα, γιατί είναι μαλακία.

Είναι έξυπνη καργαριστερή πολιτική αυτή. Γαμώ τον Προυτόν!
Τον εφαρμόσαμε (εν μέρει βέβαια) στο Γαλατικό χωριό.
Καταργείται η εργασία, καταργείται ο δήμος - ζήτω η αυτοοργάνωση (και η αυτοϊκανοποίηση).

Αλλά έχει και τα καλά του.
Στο επόμενο συμβούλιο ΘΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου