Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΑΡΑΡΕΜΑΤΙΩΝ ΧΩΡΩΝ - ΔΙΑΛΓΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΙΜΟ ΡΟΥΣΣΟ.

Ο αναγνώστης μας Θανάσης Πιτσιλής - φώτο από το fb
Σίμο Ρούσσο μετά από σωρεία μηνυμάτων μου αποκαλυπτικών των προβλημάτων της περιοχής, τώρα ευαισθητοποιήθηκες ν' απαντήσεις και μάλιστα με αφορισμούς περί επιθετικότητας, αδικίας και  προσβολής (αλήθεια που τα είδες ολ' αυτά;) αντί να προσπαθήσεις  να τοποθετηθείς επί της ουσίας;
Εγώ δεν απαίτησα κάτι προσωπικό η άμεσο (άλλωστε κάτι τέτοιο θα ήταν ανόητο) αλλά μια απάντηση ολοκληρωμένη και όχι απαξίωση.
ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ!
Χαιρετώ!

Θανάσης Πιτσιλής
Επιδαύρου 8

ΥΓ: Καλό θα ήταν πριν μου απαντήσεις να ρωτήσεις για το ποιόν μου τους δημοτικούς συμβούλους της Αντίστασης στον Συνοικισμό
 
Η απάντηση του Δημάρχου κ. Σ. Ρούσσου στα προηγούμενα μηνύματα του αναγνώστη μας (που έχουμε δημοσιεύσει τις προηγούμενες μέρες).
Το κείμενο μπαίνει χωρίς διόρθωση για να είναι ακριβώς όπως το έστειλε ο δήμαρχος και όπως μας το κοινοποίησε ο αναγνώστης μας.

Στις 2:34 μ.μ. Κυριακή, 8 Μαρτίου 2015, ο/η sim rou <simrou1965@gmail.com> έγραψε:

Επιθετικα,αδικα,προσβλητικα και αλλα σχολια δεν προκειται να απαντηθουν.Η δημοτικη αρχη προσπαθει καθημερινα να ανταποκριθει,εναντια σε συσσωρευμενα προβληματα δεκαετιών και σε ενα περιβαλλον ελλειψης πορων, προσωπικου και κυριως ανυπερβλητης γραφειοκρατιας οσον αφορα τις εγκρισεις προμηθειων,εργων κλπ.Θα κριθουμε οταν ερθει η ωρα απο το αποτελεσμα των προσπαθειων μας.Μεχρι τοτε καθε υποδειξη,προταση,επισημανση ειναι χρησιμη και απαραιτητη.Οποιος νομιζει οτι υπαρχει καποιος ετοιμος υπηρεσιακος μηχανισμος που αρκει να παρει πολιτικη εντολη για να εκτελεσει εργασιες απλως αιθεροβατει.Ειμαστε αναγκασμενοι να δουλευουμε με τα εργαλεια που διαθετουμε δημιουργωντας παραλληλα νεα.Το κανουμε συστηματικα, και με αισθημα ευθυνης,εδω και 6 μηνες.Συνεχιζουμε.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου