Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Συνάντηση της Περιφερειάρχη Αττικής με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας



(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) (File: EV2_GK2_290415_PAVLOPOULOS_DOYROY0.JPG )

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο είχε εχθές το μεσημέρι στο Προεδρικό Μέγαρο η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου.
«Με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας είχαμε σήμερα την ευκαιρία να μιλήσουμε αρκετή ώρα και να τον ενημερώσω δια ζώσης για τη δουλειά που έχει γίνει τους τελευταίους μήνες στη μεγαλύτερη Περιφέρεια της χώρας, στην Περιφέρεια Αττικής. Μία δουλειά συστηματική και σε βάθος, η οποία έχει ήδη αρχίσει να αποδίδει χειροπιαστά αποτελέσματα», τόνισε η Περιφερειάρχης και πρόσθεσε:

«Επίσης, τον ενημέρωσα για το ρόλο των Περιφερειών της πατρίδας μας που οφείλει να είναι εκείνος που θα συνδράμει στην εθνική, συλλογική προσπάθεια. Δίνουμε μια καθημερινή μάχη, ενάντια και στις παθογένειες μιας Δημόσιας Διοίκησης που χρειάζεται έγκαιρα σοβαρές μεταρρυθμίσεις για να μην έχουμε, ανάμεσα στα τόσα πολλά, να αντιπαλέψουμε παθογένειες που αφορούν στην αδιαφάνεια και τις πελατειακές λογικές. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ως έγκριτος Συνταγματολόγος, γνωρίζει καλά όλα αυτά τα θέματα και τα επισημαίνει. Επίσης, γνωρίζει πάρα πολύ καλά το πώς η Τοπική Αυτοδιοίκηση αυτή τη στιγμή πρέπει να συνδράμει σε μια εθνική, συλλογική προσπάθεια που υπερβαίνει τα ελληνικά σύνορα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου