Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 17 Μαΐου 2015

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 17ου ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ



Ο Σκακιστικός Όμιλος Χαλανδρίου και ο Δήμος Χαλανδρίου προκηρύσσουν το

17ο Σκακιστικό Κύπελλο Δημοτικών Σχολείων Χαλανδρίου.

Οι αγώνες θα γίνουν την Τρίτη 2 Ιουνίου 2015 και ώρα 17:30 στην κεντρική πλατεία Χαλανδρίου, μπροστά στο κτίριο της Εθνικής Τράπεζας.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα δημοτικά σχολεία του Χαλανδρίου και γειτονικών δήμων.

Κάθε σχολείο θα συμμετέχει με τετραμελή ομάδα συν δύο (2) αναπληρωματικούς και θα γίνουν 5 αγωνιστικοί γύροι διάρκειας 30' ο καθένας. Ανάλογα με τον αριθμό συμμετοχών ενδέχεται να υπάρξει δυνατότητα συμμετοχής και δεύτερης ομάδας για όσα σχολεία επιθυμούν. Για τη συμμετοχή των δευτέρων ομάδων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Όποια ομάδα συγκεντρώσει τους περισσότερους βαθμούς (2 για νίκη – 1 για ισοπαλία – 0 για ήττα), ανακηρύσσεται κυπελλούχος 2015, ενώ θα απονεμηθούν κύπελλα στις τρεις (3) πρώτες ομάδες και μετάλλια στα μέλη τους. Επίσης θα απονεμηθούν μετάλλια στους σκακιστές με τα καλύτερα ατομικά αποτελέσματα (ποσοστό επιτυχίας σε τουλάχιστον 4 παρτίδες). Κάθε σχολική ομάδα μπορεί να περιλαμβάνει κορίτσια ή αγόρια του σχολείου που να γνωρίζουν σκάκι, χωρίς ειδικούς περιορισμούς.

Ως προαιρετικό «παράβολο» συμμετοχής παρακαλούμε να φέρετε, είτε σε ατομικό είτε σε συλλογικό - σχολικό επίπεδο, τρόφιμα για τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη, τα οποία θα παραλαμβάνονται στον χώρο των αγώνων από υπευθύνους του Δήμου Χαλανδρίου.

Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να γίνουν μέχρι την Κυριακή 31 Μαΐου 2015 στην ηλεκτρονική διεύθυνση halandri@halandrichess.gr , όπου θα αναφέρεται το όνομα του σχολείου, ο αριθμός των ομάδων με τις οποίες επιθυμεί να συμμετάσχει κάθε σχολείο, το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνο του υπευθύνου και τα ονοματεπώνυμα ανά ομάδα των παιδιών που θα παίξουν.

Στην ιστοσελίδα του Ομίλου μας www.halandrichess.gr θα μπορείτε να ελέγξετε τη λήψη της συμμετοχής σας και να βρείτε πληροφορίες για την εκδήλωση και τον Σκακιστικό Όμιλο Χαλανδρίου. Για οποιαδήποτε συμπληρωματική πληροφορία ή διευκρίνιση, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε είτε με τον διευθυντή των αγώνων κ. Σπύρο Σαγιά στο τηλ. 697.1809.462 είτε με τον διαιτητή των αγώνων κ. Ηλία Παναγούλια στο τηλ. 693.7904.137 είτε με τον Σ. Ο. Χαλανδρίου στο τηλ. 210.6846.693.

Με τιμή

ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ          Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Σ. ΣΑΓΙΑΣ                   Β. ΚΟΤΡΟΤΣΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου