Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 5 Μαΐου 2015

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΔΕΕ Παρασκευή 8 Μαίου



Αγαπητοί φίλοι,

Έπειτα από τρεις μήνες προσπαθειών προκειμένου να βρεθούν οι πόροι, να εξασφαλιστούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις, να συντονιστούν τα διάφορα προσωπικά προγράμματα και να πετύχουμε την ευνοϊκότερη συγκυρία, είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε ότι το ΣΥΝΕΔΡΙΟ του ΔΕΕ βρίσκεται στην τελική ευθεία για την πραγματοποίησή του!

Την Παρασκευή 8 Μαίου, σε αίθουσα 300 ατόμων στο κέντρο της Αθήνας (Σίνα 2-4, δίπλα στο Οφθαλμιατρείο και απέναντι από την πλαϊνή μεριά της Ακαδημίας ΑΘηνών), από τις 9.00πμ-18.00μμ, θα διεξαχθεί το συνέδριο με θέμα: «Το κράτος στη μετά τη μεταπολίτευση περίοδο, οι απαιτούμενες διοικητικές μεταρρυθμίσεις». Το πρόγραμμα, με επιβεβαιωμένους όλους τους ομιλητές (όλοι μέλη ΔΕΕ) επισυνάπτεται, ενώ αναμένουμε την επιβεβαίωση διαφόρων προσκαλεσμένων.

Παρακαλούμε όλα τα μέλη, αφενός να σιγουρέψουν την παρουσία τους και αφετέρου να φροντίσουν για τη διάδοσή του, ώστε να επιτευχθεί η μέγιστη δυνατή παρουσία ενδιαφερομένων. Επισημαίνουμε ότι στο άμεσο μέλλον, όπως έχει ανακοινώσει ο αρμόδιος υπουργός, αναμένεται η προώθηση σειράς μεταρρυθμιστικών μέτρων σχετικά με το προσωπικό (αξιολόγηση, ανάδειξη προϊσταμένων), τους οργανισμούς, τη λειτουργία των υπηρεσιών, τις αλλαγές στον Καλλικράτη κλπ. Η ευκαιρία μας λοιπόν (ως ΔΕΕ) είναι τώρα, να ανοίξουμε εμείς τη σχετική συζήτηση και να προσδιορίσουμε τους απαιτούμενους όρους ουσιαστικής προόδου της. Ο χώρος της Διοίκησης, εδώ και πολλά χρόνια ταλαιπωρείται και από τις απλουστευτικές προσεγγίσεις και από την ελλιπή τεκμηρίωση και από την ανυπαρξία σοβαρού διαλόγου μεταξύ των διαφόρων εμπλεκομένων.

Αυτή τη φορά, με πρωτοβουλία του ΔΕΕ θα προσπαθήσουμε (και συνεπώς ελπίζουμε) όλα να δρομολογηθούν με τον τρόπο που αρμόζει τόσο στα πολύπλοκα ζητήματα όσο και στους ανθρώπους που τα διεξέρχονται.

Θυμίζουμε στους δημοσίους υπαλλήλους ότι μπορούν να ζητήσουν άδεια μιας ημέρας για παρακολούθηση επιστημονικών εκδηλώσεων (ΥΚ 59), ενώ όπου υπάρχει πρόβλημα ας μας το γνωρίσουν για να στείλουμε επίσημο αίτημα για διευκόλυνση.

Εννοείται πως όπως πάντα, θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης και μάλιστα αναλυτικές.

Αναμένουμε από όλους τη μέγιστη κινητοποίηση!

Το ΔΣ

ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου