Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 12 Μαΐου 2015

ΧΩΡΙΣ ΑΠΑΡΤΙΑ Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ - ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ



Οι απουσιολόγιοι, βαθμολογητές και αξιολογηές διαγωγής  της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ άραγε θα κάνουν ποτέ ατομική και παραταξιακή αυτοκριτική ή μόνο να υπογράφουν "απειλητικά" κείμενα εναντίον των άλλων και να πετούν λάσπη βολεύονται;

Εχθές - στις 9.30 το πρωί - ο δήμαρχος - πρόεδρος της οικονομικής επιτροπής του δήμου είχε συγκαλέσει σε συνεδρίαση το όργανο παρά το γεγονός ότι κατ΄επανάληψη έχει τεθεί το θέμα της διατήρησης σταθερής ώρας σύγκλισής του  και μάλιστα κατά προτίμηση εκτός ωραρίου εργασίας, από τον Άγγελο Νταβία και - υποτίθεται - ότι έχει συμφωνηθεί ότι το όργανο συνεδριάζει κάθε Παρασκευή πρωί (εντός όμως οκταώρου λειτουργίας του δήμου).

Αίτημα που κανονικά θα έπρεπε να ικανοποιείται χωρίς δεύτερη κουβέντα, αφού ΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΜΙΣΘΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ άρα αφιερώνουν χρόνο που στερούν από την εργασία τους για τα κοινά και θα έπρεπε να ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΤΑΙ και όχι να δυσχεραίνεται η συμμετοχή τους.

Όμως - τελικά από ότι φαίνεται - με απροκάλυπτη και μικροπρεπή σκοπιμότητα-  η μέρα συνεδρίασης του οργάνου συνεχίζει να μετακινείται κατά πώς έρχεται στον δήμαρχο - πρόεδρο και μάλιστα ΠΑΝΤΑ ΕΝΤΟΣ ΩΡΑΡΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.

Η στόχευση είναι προφανής: ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΊΤΕΥΣΗΣ, αφού στα μέλη της διοίκησης στο όργανο εμπεριέχονται ΟΙ ΕΜΜΙΣΘΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ που - υποτίθεται - ότι είναι υπόχρεοι με πλήρη απασχόληση στο δημαρχείο (γι΄αυτό άλλωστε τους πληρώνουμε) και είναι (υποτίθεται) πάντα διαθέσιμοι.

Εχθές όμως η αντιπολίτευση ήταν εκεί!

Ο Ανδριαννάκης και ο Νταβίας πήγαν στην ώρα τους και περίμεναν να συνεδριάσει το όργανο, ενώ ο - τακτικός -  Γιώργος Κουράσης απουσίαζε εχθές.

Στον πέμπτο όροφο του δημαρχείου ήταν από την διοίκηση μόνο ο δήμαρχος και ο αντιδήμαρχος Σέργιος Γκάγκας.
ΣΥΝΟΛΟ 4 μέλη της Ο.Ε. από τα 9!

ΑΠΑΡΤΙΑ ΓΙΟΚ!

"Περιμέντε λίγο, θα έρθει η αντιδήμαρχος κα Χριστούλη για να κάνουμε απαρτία". μας είπε η γραμματέας του οργάνου.

Ούτε η αντιδήμαρχος, ούτε άλλο μέλος της Ο.Ε. από τα 4 της πλειοψηφίας εμφανίστηκε μέχρι τις 10.15 που πλέον αποχώρησε ο Νταβίας, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει δυνατότητα να επιτευχθεί απαρτία, ούτε και αν τελικά ερχόταν η κα Χριστούλη.

Άλλωστε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ να κάνει απαρτία, σε ένα όργανο μάλιστα που η πλειοψηφία κράτησε για την πάρτη της την ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ - όπως έκανε σε όλα τα όργανα του δήμου, εξαντλώντας την δυνατότητα που της δίνει ο  νόμος για .... κατάληψη καρεκλών.

ΕΤΣΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΑΡΑΓΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ, ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ;

ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΡΤΙΑ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ;

ΣΤΟΝ "ΕΛΕΓΧΟ" ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΒΑΖΟΥΝ ΔΙΑΓΩΓΗ ΚΟΣΜΙΑ.

ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕΤΕΞΕΤΑΣΤΕΑ!!!!

ΑΠΟ ΑΠΟΥΣΙΕΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου