Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Πρόταση Γ. Καραμέρου για διαρκή έκθεση Αφίσας για την Οδική Ασφάλεια στους χώρους εξέτασης υποψηφίων οδηγών

 

Στα εγκαίνια της έκθεσης Αφίσας για την Οδική Ασφάλεια επάνω στη Γέφυρα του Σόλωνα, στη Λ. Κηφισίας & Στ. Δέλτα, παραβρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών κ. Γιώργος Καραμέρος. Η έκθεση οργανώνεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την Παγκόσμια Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας που εφέτος είναι αφιερωμένη στα Παιδιά.

Διοργανωτές της έκθεσης είναι ο Πανελλήνιος Σύλλογος «SOS Τροχαία Εγκλήματα», σε συνεργασία με τον Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού και τον Δήμο Χαλανδρίου και η έκθεση θα διαρκέσει εως την Κυριακή 10 Μαΐου 2015, με ολοήμερη λειτουργία.

Εκτίθενται έργα του Δημήτρη Αρβανίτη για την Οδική Ασφάλεια και των Γ. Εργελετζή, Γ. Φετάνη, Π. Χατζηιορδάνογλου, Κ. Καρνίκη, Α. Κατσαρού, Γ. Μαρκάκη, Ν. Προβιδάκη, Γ. Ρουμπάνη, The Comeback, T. Taraschi, Τ. Τούλη, Ν. Τσούτη με θέμα «Η Ταχύτητα Σκοτώνει».

Ο Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Καραμέρος δήλωσε σχετικά: "Καλούμε όλους τους πολίτες να επισκεφτούν την έκθεση, να περπατήσουν την γέφυρα παιδιών - γέφυρα πεζών που κατασκευάστηκε με αγάπη στη μνήμη του Σόλωνα για να μας θυμίζει καθημερινά ότι ο πόνος δεν είναι μετρήσιμος από καμία στατιστική και πρέπει να κάνουμε ότι μπορούμε καθημερινά για να τον σταματήσουμε. Προτείνω σε συνεργασία με τον Σύλλογο «SOS Τροχαία Εγκλήματα», η έκθεση μετά το τέλος της να μεταφερθεί μόνιμα στις αίθουσες εξετάσεων υποψηφίων οδηγών της Περιφερειακής Ενότητας του Βόρειου Τομέα Αθηνών".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου