Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 16 Μαΐου 2015

Ο ΘΡΥΛΟΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

 
 
Θρύλος έτοιμος να ράψει το 4ο αστέρι
Πήγε στην Μαδρίτη με το πιο φτηνό ρόστερ, άλλαξε προπονητή στην μέση της χρονιάς πήρε τον καλύτερο έλληνα προπονητή της νέας γενιάς.
Ο λόγος για τον Ολυμπιακό η αν προτιμάτε καλύτερα τον Θρύλο με την ευρωπαϊκή ταυτότητα.
Το είπαμε την τελευταία φορά ο Ολυμπιακός είναι επιτυχημένος, όποια θέση και να καταλάβει στο Final Four.
Πάμε τώρα στο χθεσινό 70-68 επί των Ρώσων, που φέρνει τους ερυθρόλευκους ξανά στην πρώτη τετράδα του Ευρωπαϊκού μπάσκετ.
 
Κέρδισε γιατί…
Στα του αγώνα η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου κέρδισε για τους παραπάνω λόγους:
Στο πρώτο ημίχρονο οι Γιώργος Πρίντεζης με 14 πόντους και Γιάννης Παπαπέτρου με 9 πόντους κράτησαν όρθιο τον Ολυμπιακό, στην πρωτοπορία της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο μέχρι τότε κακός Βασίλης Σπανούλης έκανε ένα ντεμαράζ έβαλε 13 κρίσιμους πόντους και όταν χρειάστηκε πήρε το ματς.
Δεν πρέπει να παραγνωρίσουμε την προσφορά του Κώστα Σλούκα, που εκτός από τους 10 πόντους έβγαλε ασίστ και έτρεξε την ομάδα όταν έπρεπε…
Κέρδισε γιατί ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν παράτησε το παιχνίδι το διάβασε, έσφιξε την άμυνα ήρθαν και κάποια πολύ κρίσιμα ριμπάουντ.
Η τριποντάρα του Σπανούλη στο τέλος και αυτό που θα σας πω μπορεί να το επιβεβαιώσει και ο Άγγελος ήρθε ως επιστέγασμα σε αυτό που του χα πει, όταν με ρώτησε τι θα κάνει ο Ολυμπιακός με την ΤΣΣΚΑ.
Του χα δώσει λοιπόν τρεις παράγοντες, διαιτησία αν θα παίξει ρόλο, την αμυντική συμπεριφορά της ομάδας στο σύνολο αλλά και το τι θα κάνει ο Σπανούλης.
Ναι ο Σπανούλης είναι ο παίκτης που θα κρίνει μια ολόκληρη διοργάνωση…
 
Τι περιμένουμε στον τελικό…
Στον τελικό απέναντι στην διοργανώτρια του Final Four Ρεάλ Μαδρίτης, περιμένουμε και πάλι την διαιτησία να παίξει τον ρόλο της.
Τους Ισπανούς να πάνε το ματς στην δύναμη αν δεν τους βγουν τα τρίποντα, και κυρίως περιμένουμε καραγκιοζιλίκια από παίκτες σαν τον Φερνάντεθ και τον Τελέτοβιτς, εφόσον δεν βγει το παιχνίδι στην Ρεάλ.
Πως περιμένουμε τον Ολυμπιακό τώρα: Καταρχήν αποκλείεται να είναι το ίδιο άστοχος ο Σπανούλης από την αρχή.
Δεύτερον εδώ θα χρειαστούν τα μεγάλα σουτ του Λοτζέσκι, που συγκυριακά ήταν άστοχος με μόνο 2 πόντους.
Στην μάχη των ψηλών θα είναι το δύσκολο το έργο των Χάντερ και Ντάνστον απέναντι στον δικό μας Γιάννη Μπουρούση, τον Γκουστάβο Αγιόν και τον Μεϊρί.
Άλλος ένας παράγοντας που θα κρίνει την αναμέτρηση, θα είναι η δίψα των πιτσιρικάδων του Ολυμπιακού Αγραβάνης, Παπαπέτρου.
Και τελευταίος παράγοντας η εμπειρία Λαφαγέτ, Ντάρντεν και Πέτγουεϊ.
 
ΥΓ: Και ένα αποκλειστικούλι, οι αδερφοί Αγγελόπουλοι είναι μια ανάσα από το να κλείσουν τον ταλαντούχο σέντερ της Παρτιζάν Βελιγραδίου Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Σπύρος Χρυσικόπουλος

ΣΧΟΛΙΟ Α.Ν.: 100% ευστοχία έχουμε με τις προβλέψεις του Σπύρου για τον Θρύλο αλλά και στις πληροφορίες του για ό,τι έρχεται για την ομάδα.
Θυμίζουμε ότι πρώτος έδωσε την είδηση ότι κόουτς της ομάδας μετά τον Μπαρτζώκα θα είναι ο Σφαιρόπουλος και τώρα μένει να επιβεβωθεί το σημερινό του αποκλειστικό για την μεταγραφή Μιλουτίνοφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου