Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 23 Μαΐου 2015

ΑΓΡΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ "ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΤΕΣ" ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. ΚΑΤΟΝΟΜΑΣΕ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΡΕΥΜΑ

Ο ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ!



"Σήμερα διάφοροι καλοθελητές, γνωστοί εκπρόσωποι της αστικής ιδεολογίας, αλλά και άλλοι, γνωστοί οπορτουνιστές και αναθεωρητές της κομμουνιστικής κοσμοθεωρίας και ιδεολογίας, παραχαράκτες της ιστορίας, που συνωστίζονται σήμερα είτε στο ΣΥΡΙΖΑ, είτε στις εντός συνιστώσες και τάσεις του, όπως το Αριστερό ρεύμα και άλλοι, είτε στις εκτός συνιστώσες και τάσεις, όπως ο "Εργατικός Αγώνας", η "Νέα Σπορά" και άλλοι που δραστηριοποιούνται κυρίως στο διαδίκτυο, προσπαθούν απεγνωσμένα να σφετεριστούν τη μνήμη του συντρόφου μας, αποδίδοντάς του θέσεις και πρακτικές, έξω από τις αρχές και τα πιστεύω του, να τον φέρουν σε αντιπαράθεση με την σημερινή πορεία του Κόμματος στην σύγχρονη πραγματικότητα.
Το ίδιο κάνουν και με άλλον ιστορικό ηγέτη του Κόμματος, τον Νίκο Ζαχαριάδη. Συνειδητά τους αποσπούν από τις συνολικές συνθήκες, κυρίως του διεθνούς κομμουνιστικού κινήματος, μέσα στις οποίες έδρασαν.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου