Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ

 Λάβαμε το παρακάτω email. Δεν το θεωρούμε ανυπόγραφο - αφού έρχεται από email της otenet - αλλά δεν ξέρουμε περισσότερα για την αποστολέα αναγνώστριά μας, που την ευχαριστούμε πάντως για την παρέμβασή της στην Πλατεία.

Τι μας γράφει:

Αντί σχολίου, σχετικά με το πρόσφατο ψήφισμα του Δήμου Χαλανδρίου:
Απλώς ενδεικτικά, μιας και δημοσιεύματα –ευτυχώς- σχετικά με την υπόθεση υπάρχουν αρκετά… http://www.atik-online.net/english/2015/04/end-to-the-attacks-on-atik-release-of-those-arrested/http://www.efsyn.gr/arthro/kyma-symparastasis-gia-toys-toyrkoys-politikoys-prosfyges
 

rania <raniathe@otenet.gr>


Τα δύο links αφορούν:

 1. Το site της ίδιας της οργάνωσης ΑΤΙΚ,που συγχωρέστε μας την αμαρτία, δεν γνωρίζαμε καν.

2.  Άρθρο της ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ (το οποίο αναδημοσιεύουμε στη συνέχεια για ενημέρωσή σας, σχετικά με την υπόθεση) - ρεπορτάζ από την συνέντευξη τύπου που δόθηκε ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Άρα όταν ήθελαν να ψηφίσουμε ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝ.

Πρόκειται ουσιαστικά ΓΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ όσων γράψαμε εδώ: ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ  αφού - φαντάζομαι - είναι απολύτως καθαρό ότι δεν αναφερθήκαμε εμείς στην ουσία της υπόθεσης αλλά στον τρόπο που ήρθε στο δημοτικό συμβούλιο χωρίς να υπάρχει καμία προετοιμασία και ενημέρωση των συμβούλων της αντιπολίτευσης, ώστε να εκφράσουν (ή όχι) την συμπαράστασή τους ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ και όχι καπελωμένοι και πιασμένοι εξ απίνης.

Και πώς να υπάρχει ενημέρωση, φίλη Ράνια, όταν η συνέντευξη τύπου της ίδιας της επιτροπής για την συμπαράστασης δόθηκε .... την επόμενη μέρα από το συμβούλιο;

ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΕΔΡΕΥΕΙ Η ΚΑ ΓΑΛΑΝΗ, το link που μας έστειλες.

Άλλωστε και σήμερα να GOOGLάρει κανείς το θέμα άλλη απόφαση δημοτικού συμβουλίου - από όλη την Ελλάδα - δεν θα βρει ΑΚΟΜΑ.

Ακολουθεί η αναδημοσίευση του άρθου της ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ για το θέμα, διότι εμείς αυτό ακριβώς είπαμε: Να δωθεί χρόνος ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΜΕ πριν ψηφίσουμε.

Αλλά η πλειοψηφία .... δεν μας έκανε το χατήρι.

Ήθελαν να είναι "οι μόνοι συνεπείς" ψαλιδίζοντας την κοινωνική βάση υποστήριξης του ίδιου του σκοπού της έκδοσης ψηφίσματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου