Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

Μόνο τυχαίες δεν είναι οι επιθέσεις των απανταχού νεο φιλελέδων στην Ζωή Κωνσταντοπούλου.


του Γ. Παπιδά
Μόνο τυχαίες δεν είναι οι επιθέσεις των απανταχού νεο φιλελέδων στην Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Με σχέδιο και ιώβεια υπομονή και επιμονή ανέλαβε να ξηλώσει την βάση του μνημονικού πουλόβερ που χρόνια έπλεναν με ατσάλινες κλωστές οι μνημονικοί .

Έκανε το απλούστερο όλων, αυτό που και ο τελευταίος δανειολήπτης δικαιούται: να απαιτήσει από την τράπεζα που του έδωσε ένα δάνειο τραπεζικη ανάλυση του απαιτητού ποσού.

Που σημαίνει σε απλά ελληνικά πόσο το αρχικό κεφάλαιο, πόσα τα επιτόκια , πόσα τα πανωτόκια και το κυριότερο που πήγαν αυτά τα λεφτά!!!

Έτσι θα αποδειχθεί περίτρανα ότι το χρέος είναι και ΕΠΑΧΘΕΣ αλλά και ΕΠΟΝΕΙΔΗΣΤΟ άρα και ΠΑΡΑΝΟΜΟ!!!

Αυτά βλέπουν οι απανταχού δυνάστες της χώρας τόσο οι έξω όσο και οι μέσα που τους αβαντάρουν τόσα χρόνια και την πέφτουν πανικόβλητοι στην Ζωή.

Μόλις βγει το πόρισμα δε της επιτροπής ελέγχου του δημόσιου χρέους όπως καταλαβαίνετε αλλάζει και το περιεχόμενο της διαπραγμάτευσης αλλά και η εικόνα της πιστοληπτικής ικανότητας της χώρας!!

Με λίγα λόγια η Ζωή με την κίνηση αυτή ματ πιάνει το ταύρο από τα κέρατα!!

Υ.Γ Πανικόβλητος ο Γεωργίου κρύβεται πίσω από γνωματεύσεις γιατρών για να μην καταθέσει για το κακουργηματικό φούσκωμα του δημόσιου ελειματος προκειμενου να μπούμε στα μνημόνια...

Αυτό το φούσκωμα του ελλείμματος και η επιτροπή ελέγχου του δημόσιου χρέους είναι τα δίδυμα αδελφάκια που μας οδήγησαν στα μνημονια και την καταστροφή
 .
ΥΓ2. Σειρά 'εχει και ο τοποτηρητής των Σόιμπλε , Ντράγκι στην Ελλάδα Στουρνάρας που μπροστά του οι υπόλοιποι είναι παιδάκια που παίζουν σε παιδική χαρά ........

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου