Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΥΛΑΚΑΚΗΣ ... ΣΤΗΝ ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

 Είναι μέρες τώρα που απασχολεί τα "σόσιαλ μύδια" ένα "μεγάλο" θέμα του δήμου, ένα θέμα που έχει αξιολογηθεί από "διαμορφωτές της κοινής γνώμης", δημοτικές παρατάξεις και μέσα μαζικής εξημέρωσης ως "σοβαρό" - τέτοιες ώρες που η χώρα πέφτει - δεν πέφτει.

Μιλάμε για μια απόφαση του δημάρχου Ρούσσου να μετακινήσει τον Άγγελο Παυλακάκη από την διεύθυνση Παιδείας και Αθλητισμού στην Ταμειακή Υπηρεσία για να κόβει εντάλματα.

Ο Άγγελος Παυλακάκης (για τους πολύ νέους) ήταν μεγάλος πρωταθλητής στα 100 μ, πολύ μεγάλο ταλέντο στα νιάτα του (χρυσός πρωταθλητής Ευρώπης U23 to 1997) και χρυσός πρωταθλητής Ευρώπης Κλειστού στίβου (60 μ) το 1998 στην Valencia. (όχι ότι γέρασε ο άνθρωπος, τρόπος του λέγειν είναι).
Ζει στο Χαλάνδρι - στο Πολύδροσο - και είναι παντρεμένος με την Κατερίνα Κόφφα, επίσης παλαιότερη μεγάλη πρωταθλήτρια στα sprint, με χρυσό ευρωπαϊκό μετάλλιο κλειστού στίβου).

Ο Άγγελος διορίστηκε στον δήμο Χαλανδρίου το 2007  από τον τότε Υπ. Εσωτερικών Θ. Νάκο (μέγα ευεργέτη του δήμου μας, Θεός σχωρέστον) με την ειδική διάταξη Σημίτη περί "Ερασιτεχνικού Αθλητισμού" με την οποία διορίστηκαν πάνω από 300 αθλητές σε θέσεις του Δημοσίου - κυρίως σε δήμους - θέσεις  ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΟΥΣ - χωρίς να περιλαμβάνονται ανάμεσά τους οι εντάξεις των ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΩΝ στις ένοπλες δυνάμεις.
Μιλάμε για πάνω από 300 αθλητές - 46 επί ΠΑΣΟΚ και οι υπόλοιποι επί ΝΔ - μη Ολυμπιονικές αλλά μεγάλους πρωταθλητές (θυμίζουμε την υπόθεση του κηπουρού Αντώνη Νικοπολίδη).

Καλώς θα πούνε πολλοί.
Σκάνδαλο θα πούνε άλλοι.

ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΛΕΩ ΕΓΩ, Ο ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΟΣ.

Διότι ο δήμος μας τότε πήρε τον Άγγελο τον Παυλακάκη, πήρε και τον μεγάλο Χαράλαμπο Παπανικολάου της κολύμβησης.
-Ρουσφέτια θα πεις. Αδικία για όσα παιδιά - πχ σπούδασαν δημόσια διοίκηση.
-Ναι αλλά για δυο παλληκάρια που μας έκαναν περήφανους, θα σου πουν.
-Ναι αλλά τα δημοσιονομικά, η αξιοκρατία και η γνώση του αντικειμένου, το μεγάλο δημόσιο βολευτήριο, θα πούνε..

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ, θα σου πω εγώ, ο περιθωριακός.ΕΔΩ ΑΚΡΙΒΩΣ.

Διότι άμα αποφασίζεις - ως κοινωνία - να βολέψεις τους αθλητές που σήκωσαν την γαλανόλευκη και να δώσεις κίνητρο για να μένει ψηλά η γαλανόλευκη,  ε, κάνε κάτι ρε φίλε να το αξιοποιήσεις αυτό.

Μην τους αφήνεις να σαπίζουν ως υφιστάμενοι της .... (άντε ΘΟΥ ΚΥΡΙΕ, πρωί, πρωί) που έχει πτυχίο και έκανε και την ΕΔΕ.

Μην τους μπλέκεις με την γραφειοκρατία και τις παπαριές του δημόσιου λογιστικού βρε ηλίθιε.
Μην τους ευνουχίζεις και αυτοευνουχίζεσαι ρε μάπα.

ΒΑΛΤΟΥΣ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ στο "Πέρκιζας", τα παιδάκια που τους έχουν ινδάλματα και τους θαυμάζουν,  κάνε δημοτικά αθλητικά προγράμματα να βγάλουν και αυτοί ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ  τον μισθούς ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ να προσφέρουν ΠΟΛΛΑΠΛΑ στην πόλη και την ΧΩΡΑ για να έχει συνέχεια το θαύμα τους.

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ!

Δεν σε αφήνουν οι σύλλογοι να κάνεις τέτοια προγράμματα, ως δήμος.
Είναι ανταγωνιστικά και θένε μονοπώλιο!

Και έρχεσαι εσύ που είσαι και καργαριστερός και το δέχεσαι.
Μη κατά βάθος είσαι φιλελες και δεν το έχεις καταλάβει;
¨Η -  ακόμα χειρότερα μη δεν είσαι φιλελές, δεν είναι αυτό το κίνητρό σου για να κάνεις "ό,τι σου λέει ο ιδιωτικός τομεύς" (δια των διαφόρων μορφών της λειτουργίας του),  καταλαβαίνεις το άτοπο αλλά προτάσεις το .... ΚΟΥΚing (εκείνο το παλιό γνωστό άθλημα της ψηφοθηρίας, κατά το οποίο οι αποφάσεις λαμβάνονται με πρώτο (αν όχι μόνο)  κριτήριο τον αριθμό των κουκιών που κάθε απόφαση επηρεάζει και την ένταση της πίεσης που μπορούν να ασκήσουν οργανωμένα συμφέροντα ενάντια στο ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΑ κοινό, δημόσιο όφελος του οποίου είσαι εκλεγμένος θεματοφύλακας;)

Δεν φτιάχνεις δημοτικά αθλητικά προγράμματα ούτε αν έχεις (έστω και ρουσφετολογικά αν θες να το πεις) υπαλλήλους σου τον Παυλακάκη και τον Χαράλαμπο Παπανικολάου!

Και βάζεις στο τέλος τον Παυλακάκη να βαράει σφραγίδες και να κόβει εντάλματα.

Και οι άλλοι παριστάνουν ότι σοκαρίστηκαν με την απόφαση του Ρούσσου.

Οι άλλοι που τον πήραν τον πρωταθλητή αλλά βέβαια ούτε εκείνοι έκαναν αθλητικά προγράμματα (δικαίως όμως από την πλευρά τους, αυτοί το λένε ότι όλα πρέπει να τα κάνουν οι ιδιώτες τουλάχιστον, ότι θένε μικρό κράτος - σκέτο φορομπηχτικό μηχανισμό παρόλο που ενίοτε κάνουν σε αυτό και τα ρουσφέτια τους).

ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΠΤΙΚΗ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ και όσοι σχολίασαν στα φατσομπούκια την απόφαση, είπα να πούμε και εμείς την πίπα μας, επί του θέματος, μπας και ενδιαφέρει κανένα.
Έτσι και αλλιώς αυτά δεν θα τα πει κανείς άλλος.

Εμείς επιμένουμε εις το βασικό δόγμα της ισχνής παρατάξεως:
ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΜΙΑ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ.
 ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.

Πάρτε το χαμπάρι, ειδικά όσοι λέτε εκείνο το φοβερό "δεν θέλω να μιλήσω πολιτικά, με τον αθλητισμό ασχολούμαι εγώ, όχι με την πολιτική, αλλά όμως βρε παιδί μου αυτό με τον Παυλακάκη δεν έπρεπε να γίνει".

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΩΝ:
 Αν ο δήμος δεν κάνει αθλητικά προγράμματα ο δήμαρχος καλά έκανε και μετακίνησε τον Παυλακάκη να κόβει εντάλματα. 
ΑΛΛΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ!

Πιασ' τ' αυγό και κούρεφτο δηλαδή.


ΑΓΓΕΛΟΣ ΝΤΑΒΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου