Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

ΠΛΑΤΕΙΑ: ΔΙΑΛΕΙΜMΑ ΤΕΛΟΣ

 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ

Σοβαρά μέτωπα έχουν ανοίξει εδώ και μέρες στον δήμο που αφορούν κυρίως  υψηλόβαθμα υπηρεσιακά στελέχη αλλά όχι μόνο.

Η Πλατεία δεν πληροφορήθηκε τα θέματα που σήμερα θα αναδείξει τώρα, αλλά σας έχουμε ξαναπεί ότι η θεσμική μας συμμετοχή στον δήμο, μας αναγκάζει πολλές φορές να καθυστερούμε να σας δώσουμε κρίσιμες ειδήσεις.

ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, θα σας ενημερώνουμε ΠΑΝΤΑ, έστω και με μια μικρή καθυστέρηση σε σχέση με την προηγούμενη περίοδο που ήμασταν εντελώς εκτός και δεν λογοδοτούσαμε θεσμικά.

(Αυτό το επαναλαμβάνουμε γιατί πολλοί πονηράκηδες ξέρουμε ότι κάνουν διάφορες χαζές τριανταμίες στο κενό περιεχομένου κεφαλάκι τους).

Ο εμπρησμός του θεάτρου, οι δράσεις για την ανακατασκευή του και η αδελφοποίηση με τη Ναμπλούς ήταν επαρκείς (κατά την ταπεινή μας γνώμη) λόγοι ώστε να μην σηκώσουμε άλλη σκόνη στον δήμο.

Ήταν δύο θέματα που η επίδειξη "ομοψυχίας" ήταν προαπαιτούμενο ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ (δεν είμαστε και τόσο σίγουροι ότι το επιθυμούσαν αυτό κάποιοι, αλλά ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΡΩΤΜΑΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΜΑΣ).

Τώρα όμως μπορούμε να επανέλθουμε .... σε κανονική ροή με ειδήσεις που άλλοι δεν θα σας πουν - αν και είναι σίγουρο ότι τις γνωρίζουν.

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ.
ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ Σ-Κ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου