Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

ΑΠΟ ΤΟ "ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΡΟΦΕΙΑ" ΣΤΙΣ "ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ"



  • Όταν είσαι εκείνος που έκανε την καταγγελία -στον ΙΚΑ - επειδή στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς που στεγάζονταν στο παλάτι του Ιδρύματος Κουρτέση - εργάζονταν εργαζόμενοι με μπλοκάκι και δίνεις την αφορμή που ψάχνει "το σύστημα" για να διώξει τον δήμο από την ΕΣΤΙΑ ΠΑΙΔΙΟΥ, ώστε να διαχειριστεί το ανάκτορο "ιδιωτικά" ....
  • Όταν προσπαθείς να πείσεις την τοπική κοινωνία, με ακατάσχετη θεωρητικολογία, ότι το κοινωνικό κράτος και οι παροχές του,  ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, είναι μια παρωχημένη αντίληψη και πρέπει να γίνουν "ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ - και καλά - ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ" (που όλως τυχαίως  φτιάχνεις εσύ ο ίδιος) ....
Τότε είναι φανερό στους ψιλιασμένους με ποιους είσαι πραγματικά.

ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΣΕ ΒΑΖΟΥΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ .....

Τότε η ΕΝΤΑΞΗ των παιδιών των Χαλανδραίων στους παιδικούς σταθμούς - που η παράταξή σου έλεγε στους μπαμπουίνους-ψηφοφόρους ότι είναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ των εργαζομένων και των ανέργων  που δεν πρέπει να παζαρεύεται και μάλιστα ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, ΧΩΡΙΣ ΤΡΟΦΕΊΑ - χρειάζεται "ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ και "ΜΕΘΟΔΟ".

(βλ. το άρθρο της ΣΤΑΣΗΣ και βγάλε συμπέρασμα από τον τίτλο του: Οι Προϋποθέσεις και η Μέθοδος για την Ένταξη στους Παιδικούς Σταθμούς του Χαλανδρίου (Δημ. Συμβ. 17/09/15)


Όταν μόλις πέρυσι εξήγγειλες μέσα στο δημοτικό συμβούλιο - ειρωνικά μάλιστα προς όσους σου έκαναν κριτική -  ότι "του χρόνου, έτσι και αλλιώς δεν θα έχουμε τροφεία και θα μπουν όλα τα παιδιά".

Και αντί αυτού, οδηγείς τα πράγματα έτσι ώστε να κάνεις μόνος σου και όχι διαπαραταξιακά - ακόμα και αυτή την επιλογή των παιδιών, για να κάνεις μόνος σου πολιτικό ταμείο, ως γνήσιος συνεχιστής του κράτους των Γκόρτσου και Μαυρογυαλούρου,

ΟΤΑΝ ΑΡΝΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ ΤΟΝ ΔΙΑΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΟ ΕΛΕΓΧΟ και "στήνεις"  επιτροπή που απαρτίζουν μόνο ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ και ΕΣΥ!

Τότε θεωρείς τους δημοτικούς σταθμούς  προσωπικό σου βιλαέτι!
Και μάλιστα έχοντας αντίληψη ότι πρέπει να τους λειτουργήσεις υπό το άλλο προσωπικό σου βιλαέτι, την ΚΟΙΝ.ΣΕΠ. δομή.

Αλήθεια, εκεί στην ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ δεν υπάρχει κανένας που έχει το θάρρος να διαφοροποιηθεί καθαρά και δημόσια για να μπει και κανένα φρένο;

Τόσο σημαντική είναι η σταλινική πειθαρχία εις την παράταξη;
Πάνω από τους δημότες και την ευθύνη σας είναι οι εσωτερικές ισορροπίες σας;;;

Δεν βλέπει κανείς το άτοπο;;;;

Πάλι μόνο εμάς έχουν ψεκάσει δηλαδή;

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΑΤΟΠΟ;;;

ΥΓ: Όχι αναγνώστη μου, εμείς δεν είπαμε ποτέ "όλα τα παιδιά, χωρίς λεφτά" στους παιδικούς σταθμούς γιατί ποτέ δεν είπαμε και δεν υπερασπιστήκαμε ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ για να σου γίνουμε αρεστοί.

Εμείς είπαμε ότι έπρεπε ήδη η ΕΣΤΙΑ ΠΑΙΔΙΟΥ, μαζί με το νέο χρυσοπληρωμένο κτίριο στο ΠΑΤΗΜΑ να είναι στην διάθεση των οικογενειών της πόλης και ο δήμος, χρησιμοποιώντας την διάταξη για προσλήψεις σε ανταποδοτικές υπηρεσίες που εκμεταλλεύονται όλοι οι γύρω δήμοι, να έχει οργανώσει ήδη τις δομές για να χρησιμοποιήσουν όσοι δημότες μας θέλουν τους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς.

Και όταν θα γίνει το ταμείο - που κάνουμε κάθε καλοκαίρι - συγκρίνοντας τα δικά μας νούμερα με αυτά των γειτονικών δήμων, θα δεις ότι ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΙΟ.

Αλλά η ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΑ δεν έχει  διάθεση να υπερασπιστεί ούτε καν το "ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ".

Ενισχύει τις ροές πελατών προς τους ιδιωτικούς.

Με άλλοθι το ιδεολόγημα για στήριξη σε επιχειρήσεις - ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ  - ΚΟΙΝΣΕΠ.

Τώρα όμως είναι διοίκηση. Και δεν μπορούν να κρυφτούν πια.
ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου