Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

ΑΦΙΕΡΩΣΗ ΣΕ "ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ" ΑΠΟ ΤΟ ΝΙΚΟ ΠΑΝΤΑΖΗ! Ohhh! C' ets moi!

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΑΖΗ ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ:

Αφιερωμένη σε Ολυμπιακό που θεώρησε υπερβολή την σύγκριση Μπαρτσελώνα -Γυμναστικό.Εμείς γνωρίζουμε τα μεγέθη απλά αυτό περιμένουμε απο το Δημοτικό συμβούλιο στήριξη και ένα Μπραβο στις επιτυχίες των Συλλόγων μας



Συγχαρητήρια Γ. Μώραλη για τον «μπασκετικό» Ολυμπιακό

Με αφορμή την κατάκτηση του Πρωταθλήματος από την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού βρίσκεται ξανά στη θέση που αξίζει. Στη θέση του Πρωταθλητή Ελλάδας. Συγχαρητήρια σε αυτή τη σπουδαία ομάδα για την εξαιρετική φετινή παρουσία σε Ελλάδα και Ευρώπη. Σφράγισε με τον καλύτερο τρόπο μια ακόμα χρονιά γεμάτη τίτλους για τη μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού μας. Ο Ολυμπιακός χαρίζει και πάλι στον Πειραιά μας και στα εκατομμύρια των φιλάθλων του δόξα και χαρά». 
ΣΧΟΛΙΑ του ..... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ: 
ΣΧΟΛΙΟ1: ΘΡΥΛΕ, ΘΕΕ ΜΟΥ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ ΜΟΥ!
ΣΧΟΛΙΟ 2: Ο ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΑΓΩΝΑ, ΤΟΥ ΕΠΕΣΕ ΒΑΡΥ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΣΜΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ, ο βαζελάκος. 
ΣΧΟΛΙΟ 3: ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΡΟΒΩ ΣΕ ΒΑΡΥΣΥΜΑΝΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ: 
Ως Ολυμπιακός και μεγαλοπαράγων της πόλεως ταύτης συγχαίρω άπασας τας ομάδας της πόλεως δια την επιτυχή ολοκλήρωση των αθλητικών τους υποχρεώσεων. 
Ελπίζω να ικανοποιήθηκε ο .... ΑΕΚτζής και να σταματήσει να συγχέει την πολιτική μου αντίληψη περί της αθλητικής πολιτικής που πρέπει να κάνει Ο ΔΗΜΟΣ με τα φίλαθλα ή μη αισθήματά μου αλλά και τον υπόχρεο στήριξης του ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ που για μένα ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ή ΟΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΟΙ ΔΗΜΟΙ.

Άντε και του χρόνου .... Μπαρτσελόνα, μέσα από την καρδιά μου. 
Αρκεί να μην στέλνεις τον λογαριασμό στους δημότες της πόλης.
Καλή αγωνιστική επανάκαμψη της ΚΟΥΛΑΣ στην μεγάλη κατηγορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου