Πέμπτη, 2 Ιουλίου 2015

ΑΠΕΣΥΡΕ ΤΑ 5 ΠΡΩΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΔ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΔΣ ΠΑΡΩΔΙΑ - ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΤΟΚΟΡΟΪΔΕΙΟ!
Η πλειοψηφία - που συνεδρίασε μόνη της εχθές σε ένα δημοτικό συμβούλιο παρωδία - απέσυρε τα πέντε πρώτα - στρατηγικής σημασίας για την πόλη, θέματα της ΗΔ.

Τα θέματα που αποσύρθηκαν ήταν τα τρία που αφορούσαν την κανονιστική στο κέντρο, η αγορά ακινήτου 1,5 εκ. ευρώ και η κατάργηση της Ελ. Πεντέλης.

Τα θέματα που αποσύρθηκαν ήταν:

1. Κανονιστική διάταξη για την αναστολή έκδοσης νέων αδειών ΚΥΕ στο τμήμα του κέντρου του Χαλανδρίου που ανακηρύσσεται κορεσμένο.
2. Κανονιστική διάταξη για χώρους όπου επιτρέπεται η ανάπτυξη νέων τραπεζοκαθισμάτων σε κοινόχρηστο χώρο εντός των ορίων της περιοχής που ανακηρύσσεται κορεσμένη σε ΚΥΕ αναψυχής και εστίασης στο κέντρο του Χαλανδρίου.
3. Κανονιστική διάταξη για χώρους όπου επιτρέπεται διευρυμένο ωράριο χρήσης μουσικών οργάνων εντός των ορίων της περιοχής που ανακηρύσσεται κορεσμένη σε ΚΥΕ αναψυχής και εστίασης στο κέντρο του Χαλανδρίου.
4. Αγορά ακινήτου ιδιώτη (Γεωργίου Μάρκου) στο Ο.Τ. 736 επί των οδών Τυμφρηστού και Ήβης του Δήμου Χαλανδρίου.
5. Λήψη απόφασης σχετικά με την κατάργηση του οδικού άξονα της Ελευθέρας Λεωφόρου Πεντέλης.


Αλλά όμως οι Μαυρογυαλούροι της πλειοψηφίας μόνοι τους, έκαναν την εμορφιά τους, νομίζοντας ότι είμαστε μαλάκες και αυτοί είναι πονηροί.

Ενέκριναν τα θέματα 6-7. Ποια ήταν αυτά;

6. Παραχώρηση χώρου στο ακίνητο του Δήμου Χαλανδρίου επί της οδού Στρ. Παπάγου 7 & Αριστοφάνους Χαλάνδρι, ως έδρα του Συλλόγου «Ανεξάρτητη Γυναικεία Παρέμβαση Χαλανδρίου».
7. Παραχώρηση χώρου στο ακίνητο του Δήμου Χαλανδρίου επί της οδού Στρ. Παπάγου 7 & Αριστοφάνους Χαλάνδρι, ως έδρα του Συλλόγου «Ραδιοερασιτεχνών Ελλάδος (Σ.Ρ.Ε.) Radio Amateur Society of Hellas (R.A.S.H.).

"... στο ακίνητο του δήμου" σου λέει!


Και αφού είχε γράψει αυτά τα θέματα στην ΗΔ  του Δ.Σ., την παραχώρηση δηλαδή χώρων ΤΟΥ ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΟΥ κτιρίου - σκάνδαλο σε δύο φορείς, σκάει και τελευταία στιγμή θέμα "έκτακτο και επείγον" και το εντάσσει στην ΗΔ!
 Τι θέμα ;

Προσέξτε "σαφέστατος" τίτλος θέματος - γρίφου που εντάχθηκε τελευταία στιγμή στο δημοτικό συμβούλιο ΩΣ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ (!!!!!)


Θέμα: «Έγκριση παράτασης ισχύος της υπ’αριθμ. 386/2012 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Χαλανδρίου (όπως αυτή είχε τροποποιηθεί από την 54/2015 απόφαση)».


Και η εισήγησή που το συνόδευε:

Με την 386/2012 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου είχε εγκριθεί, η παραχώρηση χώρων για την υλοποίηση των Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Χαλανδρίου και ειδικότερα η “δωρεάν παραχώρηση και δωρεάν χρήση των χώρων ως περιγράφονται ανωτέρω στους αντίστοιχους φορείς λειτουργίας των δομών αποκλειστικά για τη λειτουργία των δομών αυτών και για χρονικό διάστημα αντίστοιχο με το χρόνο υλοποίησης του προγράμματος”. Κατά την πρώτη παράταση του προγράμματος, παρατάθηκε αντίστοιχα και η απόφαση αυτή με την υπ’ αριθμ.54/2015 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Με την 255/2015 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Χαλανδρίου εγκρίθηκε η υποβολή νέας τροποποιητικής πρότασης για την πράξη “Δημιουργία Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Χαλανδρίου”. Η τροποποίηση αφορούσε την παράταση του χρόνου λειτουργίας των δομών έως 30/9/2015 και της αντίστοιχης κατανομής της επιπλέον χρηματοδότησης. Με τη νέα παράταση, έως 30/9/2015, θα πρέπει να παραταθεί αντίστοιχα και η διάρκεια ισχύος που ορίζεται στην εν λόγω απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Με την ίδια απόφαση εγκρίθηκε και η υπογραφή αντίστοιχης τροποποίησης του μνημονίου συνεργασίας μεταξύ των εταίρων της πράξης.

Κατόπιν των ανωτέρω, παρακαλείται το Δημοτικό Συμβούλιο όπως αποφασίσει σχετικά με την παράταση ισχύος της απόφασης 386/2016 (όπως τροποποιήθηκε με την υπ’ αριθμ. 54/2015 απόφαση ΔΣ) έως και την 30/9/2015 νέα ημερομηνία λήξης του προγράμματος.

 Δηλαδή σε απλά Ελληνικά:

Παρέτειναν ξανά την σύμβαση για το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΚΟΡΟΪΔΕΙΟ που ήξεραν ότι λήγει στις 30-6 ως κατεπείγον θέμα την 1-7!

Λες και δεν το ήξεραν για να το γράψουν ΚΑΘΑΡΑ στην ΗΔ αφού τελικά δεν πρόκειται να υλοποιήσουν την προεκλογική τους δέσμευση ΠΟΤΕ!

Έκαναν .... τσαχπινιές!

 Και βέβαια για να μην ξενοικιάσουν ΠΟΤΕ το κτίριο - σκάνδαλο (όπως σου έλεγαν πέρυσι προ των εκλογών ότι θα κάνουν) βάζουν μέσα φορείς που ΚΑΚΩΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ, δέχονται να γίνουν οι ασπίδες της παράτασης της σκανδαλώδους σύμβασης μίσθωσης του ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΚΟΡΟΪΔΕΙΟΥ σε βάρος των συμφερόντων των δημοτών που πληρώνουν τα 5350 ευρώπουλα (ακόμα) τον μήνα

Και μιλάμε φυσικά συγκεκριμένα για την ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ που είμαστε σίγουροι ότι ΓΝΩΡΙΖΕΙ σε ποιο κτίριο της προτάθηκε να στεγαστεί, γιατί για τους "ραδιοερασιτέχνες" δεν  ξέρουμε, ούτε μπορούμε να πούμε ότι γνωρίζουν την προϊστορία του χώρου. (Βέβαια είναι απορίας άξιο το γιατί τους παραχωρείται χώρος στο Χαλάνδρι από τον δήμο αλλά αυτό το αφήνουμε προς το παρόν).

Είναι και το άλλο όμως:

Πριν μερικές μέρες ο δήμος έβγαλε την Παρέμβαση και τον ΣΟΧ από τα κτίριά τους γιατί λέει ήταν νοικιασμένα και δεν μπορεί να παραχωρούνται σε ιδιωτικούς φορείς.

Και τα ξενοίκιασε.

Δηλαδή το ΠΑΝΤΟΚΟΡΟΪΔΕΙΟ τι είναι;

Δεν είναι νοικιασμένο;

ΧΑΖΑΜΑΡΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΕΣ!

Και απροκάλυπτη εξυπηρέτηση συγκεκριμένων deals. (Μάλλον δευτεροβδομαδιάτικων)

Σου λέει θα τους "κοροϊδέψουμε τους χωριαταρέους" που έλεγε και ο Μαυρογυαλούρος.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *