Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στους δήμους




Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΙΚΗΣ πραγματοποίησε σήμερα Τετάρτη 8-7-2015 παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Εσωτερικών προκειμένου να μας δοθούν άμεσες απαντήσεις σχετικά με τα οξυμμένα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στους Δήμους.. Παρά το γεγονός ότι το υπουργείο γνώριζε τα προβλήματα που υπάρχουν από χτες, ότι στον Ασπρόπυργο οι παιδικοί σταθμοί είναι κλειστοί, ότι στην Αγία Παρασκευή  υπάρχει πρόβλημα με τη τροφοδοσία , ότι υπάρχουν απλήρωτοι εργαζόμενο δύο και τρεις μήνες σε μια σειρά δήμους προσπάθησαν να μας κλείσουν ραντεβού για την άλλη Πέμπτη.
                                                                       
Καταγγείλαμε τη στάση του υπουργού.

Συγκεκριμένα απαιτήσαμε να μην κλείσει καμία κοινωνική δομή όπως οι παιδικοί σταθμοί, να έχουν επάρκεια σε τροφή ώστε κανένα παιδί να μην μείνει νηστικό και διψασμένο.  Απαιτήσαμε να δεσμευτεί ότι θα καταβληθούν κανονικά και στην ολότητα τους οι μισθοί μας.    

Από τη μεριά της η Διευθύντρια δεν δεσμεύτηκε για τίποτα, ούτε για το πότε θα ανοίξουν οι παιδικοί σταθμοί αλλά ούτε και αν θα καταβληθεί κανονικά η μισθοδοσία και ότι τα αιτήματα μας  θα τα μεταφέρει στον υπουργό. Ενώ όσο αφορά ειδικά τους παιδικούς σταθμούς προσπάθησε να πετάξει το μπαλάκι στους Δημάρχους. Ξεχνάει όμως ότι όλα αυτά τα χρόνια η πλειοψηφία των δημάρχων αποτελούσαν το μακρύ χέρι των κυβερνήσεων υλοποιώντας τις κατευθύνσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Καλούμε τους συνάδελφους να βρίσκονται σε αγωνιστική ετοιμότητα, να μην επιτρέψουν να κλείσει κανένας παιδικός σταθμός και γενικότερα καμία κοινωνική δομή, να μην επιτρέψουν να μην μείνει κανένα παιδί χωρίς νερό και φαΐ, να μην αφήσουν να περάσει ο φόβος, η παραίτηση, κάτω από το βάρος των δυσκολιών,  να ξεσηκωθούν, να καταγγείλουν τις Διοικήσεις των Δήμων που δεν θα καταβάλουν τη μισθοδοσία τους κανονικά.
H Διοίκηση του Συνδικάτου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου