Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΕΠΙ ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΥ: ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΜΕΙΩΣΗ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ



Πρώτη φορά -.αριστερά (όχι αυτό είναι από άλλο ανέκδοτο) - πρώτη φορά το δημοτικό συμβούλιο έφτασε τον Αύγουστο (παρά μια βδομάδα) για να εγκρίνει εχθές την δυναμικότητα των δημοτικών παιδικών σταθμών.

Κάθε χρόνο - όπως μπορεί να διαπιστώσει ο αναγνώστης μας  αφού ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ και με συνέπεια ασχολούμαστε με το μεγάλο θέμα, που αφορά ΤΙΣ ΠΙΟ ΑΔΥΝΑΜΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, εκείνες που δεν έχουν δυνατότητα να πάνε τα παιδιά τους σε ιδιωτικούς παιδικούς σταθμούς - το θέμα απασχολεί τα δημοτικά συμβούλια των κανονικών δήμων κατά τον Ιουνίο.

Από τότε μάλιστα έχει βάλει ο Γιώργος Θωμάς το θέμα σε ΠΗΔ διαδικασίες κάνα δυο φορές αλλά σιγά μην ιδρώσει το αυτί του Γερολυμάτου.

Και πρώτη φορά (αριστερά πολύ) το θέμα δεν χειρίζεται με διαφάνεια και συναίνεση ΔΙΑΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ όπως γινόταν "εξ απ' ανέκαθεν", αλλά "επαναστατικώ δικαίω" ο Αντιδήμαρχος με τον μεγάλο τίτλο που εισηγήθηκε (και του το ψήφισε η "παραταξιακά πειθαρχική" καργαριστερή πλειοψηφία)  να κάνει ολομόναχος τον χειρισμό για να μην έχει στα πόδια του έλεγχο από άλλες δημοτικές παρατάξεις και να κάνει ήσυχος την ρουσφετολογική επιλογή του.

Εχθές λοιπόν οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας ΨΗΦΙΣΑΝ ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΑ ότι οι θέσεις στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς ΞΑΝΑΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ!

ΑΠΟ 360 θέσεις πέρυσι σε 283 φέτος!!!!

(Και από 900 πριν μερικά χρόνια, όταν ο σημερινός αντιδήμαρχος έκανε καταγγελία στο ΙΚΑ για να κλείσουν οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί που στεγάζονταν στην ΕΣΤΙΑ ΠΑΙΔΙΟΥ του Ιδρύματος Κουρτέση)

 Σου θυμίζουμε ότι τους ψήφισες στις εκλογές επειδή σου υποσχέθηκαν ότι η πολιτική τους για τους παιδικούς σταθμούς είναι: ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΤΡΟΦΕΙΑ θα ΄χουν πρόσβαση στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς.

Μάλιστα πέρυσι το είπε ο κος Γερολυμάτος και στο δημοτικό συμβούλιο. "Είναι η τελευταία χρόνια που κάνουμε επιλογή παιδιών - αφού τώρα αναλάβαμε και δεν προκάνουμε φέτος - και από του χρόνου θα εφαρμόσουμε την δική μας πολιτική "ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΕΙΑ - ΧΩΡΙΣ ΤΡΟΦΕΙΑ".

ΝΑΙ ΕΤΣΙ είπε πέρυσι στο δημοτικό συμβούλιο!

Για την ιστορία: Το θέμα εχθές το ψήφισαν οι "ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ " της πλειοψηφίας και ο Γ. Λάδόπουλος από την αντιπολίτευση - που είχε κάνει την μεγάλη μείωση των θέσεων επί των ημερών του και χρωστάει φαίνεται χάρη στον Γερολυμάτο για την βοήθεια που του πρόσφερε τότε ωστε να μην αναλάβει εκείνος την πολιτική ευθύνη για την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ πολιτική που εφάρμοσε το Χαλάνδρι - μόνο από όλους τους δήμους της περιοχής, όπως κατ' επανάληψη έχουμε αποδείξει.

Διότι πώς αλλιώς εξηγείται η χθεσινή θετική του ψήφος, όταν μάλιστα όλη η αντιπολίτευση ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ από την επιτροπή των παιδικών σταθμών;
ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΕ Ο ΚΟΣ ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΥΤΗ;

ΥΓ:

Σου θυμίζουμε αναγνώστη μου τις αναρτήσεις μας τα προηγούμενα χρόνια που δείχνουν την ιστορία ΝΤΡΟΠΗΣ.

Διότι κάποιοι μπορούν να παραμένουν ΣΥΝΕΠΕΙΣ.


Κάντε ΚΛΙΚ στην περσινή μας ανάρτηση που έχει και links για τα προηγούμενα χρόνια

 2014:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου