Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ "ΡΙΖΕΣ": Καλό Παράδεισο Κυρ Γιώργο μας

Δυστυχώς σήμερα ο σύλλογος μας έγινε φτωχότερος. Σήμερα πήγε να συναντήσει τους προγόνους μας στον παράδεισο, ένας εκ των ιδρυτών του συνδέσμου μας και ο μπροστάρης όταν ξεκίνησε ο Μικρασιατικος ελληνισμός του Χαλανδρίου να οργανώνεται, ο πρώην πρόεδρος μας Γεώργιος Κουδούνας.

Βουρλιωτης στην καταγωγή, με δυναμικό, φιλότιμο και αλληλεγγυο χαρακτήρα, μας δίδαξε την ενότητα με τα άλλα σωματεία, την αγάπη και το πείσμα για τους στόχους του συλλόγου, για την Μικρασιατικη μνήμη. Ευθύς, ντομπρος, λεβέντης και αρσενικός, όπως ήταν και η καταγωγή του, ήταν από εκείνους που λατρέψαμε και μας λάτρεψε εμάς τους νέους. Εργατικός και άνθρωπος των πράξεων, γύριζε πόρτα πόρτα και έκανε πράξη το όνειρο εκατοντάδων οικογενειών από την μικρά Ασία. Πρωτοποριακός και αληθινός δακρυζε όταν μιλούσε για τις πατρίδες μας. Άφησε πίσω του βαριά κληρονομιά, μια δυνατή και μεγάλη οικογένεια με ήθος και αρχές που ήταν μαζί του μέχρι την τελευταία του πνοή. Μια οικογένεια δεμένη και ντομπρα, όπως άξιζε στην βουρλιωτικη καταγωγή της. Εμείς θα σε θυμόμαστε πάντα δάσκαλε. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ και θα ονομάσουμε το κτίριο του συλλόγου μας με το όνομά σου σε μάρμαρο για να είσαι κάθε μέρα κοντά μας. Θέλουμε να εκφράσουμε στην τίμια οικογένεια του τα θερμά μας συλλυπητήρια και ολη την αγάπη μας.

Ο δρόμος που μας άνοιξες δεν θα τελειώσει ποτέ. Σε ευχαριστούμε για όλα αυτά τα χρόνια και για αυτό που μας διδαξες πριν από 8 χρόνια. Για τον τσαμπουκά σου και για τα πειράγματα σου. Καλό παράδεισο κυρ Γιώργο. Και να πεις πάνω εκεί στους άλλους, πως ούτε τα έθιμα ξεχάσαμε, ούτε από που ήρθαμε.

Η κηδεία ξεκινάει αύριο 17/07/2015 στις 16:30 στον ιερό ναό Aγίας Άννας Χαλανδρίου στο συνοικισμό και κατόπιν στο νεκροταφείο Χαλανδρίου. Το Δ.Σ του Συνδέσμου θα βρεθεί σύσσωμο και θα καταθέσει στεφάνι

http://www.rizes-mikrasiaton.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου