Παρασκευή, 24 Ιουλίου 2015

Πρόσκληση συλλόγου οικογένειας ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ-ΕΞΑΝΤΑΣΠΑΝΟΣ  ΚΑΤΣΙΜΙΧΑΣ- ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ
ΜΠΑΜΠΗΣ ΣΤΟΚΑΣ
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2015

ΜΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ
 ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ-ΕΞΑΝΤΑΣ
ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΙΟΥΛΙΟΥ ΒΕΑΚΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ

Μια μοναδική συναυλία  διοργανώνει ο  Σύλλογος Οικογένειας του ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ-ΕΞΑΝΤΑΣ.
Δυο μεγάλα σχήματα του φετινού καλοκαιριού ενώνουν τις  δυνάμεις του για την ενίσχυση του δύσκολου αγώνα της απεξάρτησης, την Δευτέρα 27 Ιουλίου στο ΒΕΑΚΕΙΟ θέατρο στον Πειραιά στις 21.00   
Η μουσική του Πάνου Κατσιμίχα δε χρειάζεται συστάσεις. Μας  συντροφεύει μέχρι σήμερα ζεστή, ζωντανή και αληθινή, με στίχους πάντα επίκαιρους, άλλοτε κοινωνικούς και πολιτικούς, άλλοτε ερωτικούς, ευαίσθητους και την ίδια στιγμή καυστικούς.
Μαζί του, το γνωστό για τις ιδιαίτερες live εμφανίσεις του, ροκ συγκρότημα Κίτρινα Ποδήλατα, με ανεξάντλητη ενέργεια και εκρηκτική σκηνική παρουσία, αποδεικνύει πως η "αλήθεια" μιας συναυλίας μπορεί να αναζωπυρώσει την ελπίδα που κρύβουμε μέσα μας σε δύσκολους καιρού.
Ο Μπάμπης Στόκας  με εφόδιο την σπουδαία φωνή του και την αισθαντική ερμηνεία του  υπόσχεται αυτό το καλοκαίρι να μας ταξιδέψει μουσικά από το χθες στο σήμερα μέσα από τη μοναδική του ικανότητα να κινείται με άνεση και αγάπη τόσο σε ηλεκτρικές μπαλάντες όσο και σε αυθεντικά λαϊκά ακούσματα.
Ένα ταξίδι επί σκηνής από κομμάτια τον “ΠΥΞ ΛΑΞ” σε τραγούδια της προσωπικής του πορείας αλλά και σε απρόσμενες διασκευές αγαπημένων τραγουδιών  που όλοι μας τραγουδήσαμε και συνεχίζουμε να τραγουδάμε.
         Μια μουσική διαδρομή γεμάτη εναλλαγές με τραγούδια που όχι μόνο αντέχουν στον χρόνο αλλά και που συνεχίζουν να γράφουν την δική τους ιστορία.   
  
Ο Σύλλογος Οικογένειας ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ ιδρύθηκε το 2001 από ευαισθητοποιημένους γονείς παιδιών που βρίσκονταν σε διαδικασία απεξάρτησης. Στόχοι του Συλλόγου είναι η ενημέρωση και  ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης γύρω από το πρόβλημα των εξαρτήσεων, καθώς και η προβολή και η ενίσχυση του έργου που επιτελεί το θεραπευτικό πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ - ΕΞΑΝΤΑΣ που δραστηριοποιείται στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά, τη Δυτική Αττική και τα νησιά του Αιγαίου.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ
Πληροφορίες στα τηλ. 210 4131 305, 210 4227 940


Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν για τις ανάγκες των μελών του ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ ΕΞΑΝΤΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *