Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

ΕΓΚΡΙΘΗΚΑΝ - ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ - ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΟΙ (ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΕΣ) ΚΑΝΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Με μοναδικό παρόντα εκπρόσωπο της αντιπολίτευσης τον Θωμά Βαρδουλάκη (οι άλλοι κρύβονται όταν συζητούνται μεγάλα και δύσκολα θέματα) εγκρίθηκαν εχθές από την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής οι τρεις (???) κανονιστικές που θα ρυθμίσουν - υποτίθεται - τα θέματα λειτουργίας των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος (ΚΥΕ) στο κέντρο της πόλης (ωράριο λειτουργίας, τραπεζοκαθίσματα, πεζόδρομοι κλπ).

Η συζήτηση του θέματος στο δημοτικό συμβούλιο - για τις τελικές αποφάσεις - προγραμματίζεται για την Πέμπτη  16 Ιουλίου.

Δεν θα επεκταθούμε προς το παρόν.

Για σήμερα θα μείνουμε μόνο στο αίτημα των ΚΥΕ για την κανονιστική διάταξη, όπως διατυπώθηκε στην χθεσινή συνεδρίαση της Επιτροπής Περιβάλλοντος από τους εκπροσώπους τους, τους οποίους ο δήμος ευχαριστεί - ως γνωστόν - με κάθε ευκαιρία δια στόματος του Αντιδημάρχου με τον μεγάλο τίτλο,  για την άριστη συνεργασία και αλληλοκατανόηση που επιδεικνύουν:

ΖΗΤΗΣΑΝ - απροσχημάτιστα και χωρίς αιδώ - να παραταθούν οι άδειες μουσικής που έοχυν ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 3 ΤΟ ΠΡΩΙ, λες και το κέντρο του Χαλανδρίου είναι ακατοίκητη ζώνη όπως το ΓΚΑΖΙ!!!

ΑΚΟΥΕΙ Ο ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ;
ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 3 ΤΟ ΠΡΩΙ!!!

Η πλειοψηφία βέβαια δεν ενέδωσε στο αίτημά τους, διότι ως γνωστόν κάνει την κανονιστική για να προστατέψει τον κάτοικο του κέντρου από την υπερσυγκέντρωση ΚΥΕ.

Αλλά όμως - λόγω της άριστης συνεργασίας που έχουν μαζί τους, όπως λέει με κάθε ευκαιρία ο Κ. Γερολυμάτος - και για να μην διαταραχθούν οι καλές σχέσεις των ΚΥΕ με τον δήμο,  ΔΕΧΘΗΚΕ ΜΙΑ  ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΠΑΡΑΠΑΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΧΥΟΥΣΑ.

Για να προστατέψει τους κατοίκους από την ηχορύπανση γίνεται η κανονιστική αναγνώστη μου.

Βέεεβαια!

Είναι προφανές, έτσι δεν είναι;

Η διοίκηση του δήμου προσπαθεί να εκμεταλλευτεί - από την προηγούμενη κιόλας βδομάδα του δημοψηφίσματος - το στραμμένο στην Βρυξέλλα ενδιαφέρον της κοινής γνώμης για να περάσει δύσκολες και σαφώς ανακόλουθες με τις προεκλογικές της υποσχέσεις, αποφάσεις - χρωστούμενα προεκλογικών νταραβεριών. Αυτό πλέον είναι ολοφάνερο.
 Και γι' αυτό - παρά την δικαιολογημένη αγωνία όλων για το μέλλον της χώρας και των παιδιών μας - καλούμε τον Χαλανδραίο πολίτη να μην παίρνει την προσοχή του εντελώς μακρυά από τα συμβαίνοντα στον δήμο αυτές τις μέρες.
Διότι βρίσκονται σε εξέλιξη "μεγάλα πράγματα" για τις τοπικές υποθέσεις που γίνεται απόπειρα να περάσουν στα μουλωχτά:
  •  ΓΠΣ - Πεύκο Πολίτη 
  • Κέντρο της πόλης - Μπαρούπολη
  • Κοινωνικό Παντοκοροϊδείο
  • Στέγαση δημοτικών υπηρεσιών
Ε δεν άνοιξαν τώρα που έχετε καρφωθεί στις οθόνες της TV τυχαία όλα αυτά!!!

ΥΓ: Ο Θωμάς Βαρδουλάκης (από την παράταξη του Γ. Θωμά) εχθές εκπροσώπησε σωστά την αντιπολίτευση. Ψήφισε την πρώτη εκ των τριών κανονιστικών - αυτή που αναστέλλει την έκδοση νέων αδειών ΥΕ - έστω και σε ένα πολύ περιορισμένο τμήμα του κέντρου της πόλης αφήνοντας ελεύθερη την επέκταση των ΚΥΕ παραόξω, στο υπόλοιπο Χαλάνρι, όπως θα δείτε στις επόμενες αναρτήσεις μας και καταψήφισε την δεύτερη και τρίτη κανονιστική που αφορά τα τραπεζοκαθίσματα και τα ωράρια λειτουργίας (ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ την "ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ" που επιφυλάσσει η (τέως) ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ στον κάτοικο του κέντρου).

ΣΧΕΤΙΚΑ:

Η ΜΕΛΕΤΗ ΚΟΡΕΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

 

Α.Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου