Δευτέρα, 27 Ιουλίου 2015

ΨΕΥΤΟΚΑΝΟΝΙΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΝΕΩΝ ΑΔΕΙΩΝ - ΤΟ COLPO GROSSO

Σήμερα θα κατέβουμε στα βαθιά αναγνώστη μου και σε θέλω προσεκτικό όταν διαβάζεις τούτο το φοβερό "πόνημα" διότι έχει σημασία να καταλάβεις .... the game (και επί τη ευκαιρία θα σου ξεκαθαρίσω γιατί έφυγα παρμένος από την συζήτηση - παρωδία στο δημοτικό συμβούλιο, όταν ο Γερολυμάτος έκανε διάλογο με τον νομικό εκπρόσωπο των ΚΥΕ).

ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ:

Είναι η τελική απόφαση για την προκλητική ψευτοκανονιστική, όπως ανέβηκε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ μετά την υπαγόρευση της ΚΡΙΣΙΜΗΣ αλλαγής που θα αναδείξουμε από τον νομικό εκπρόσωπο του Συλλόγου των ΚΥΕ.

Σε αυτή υπάρχει η εισήγηση - όπως την είχε ψηφίσει κατ' αρχή η επιτροπή ποιότητας ζωής και η τελική απόφαση στο δημοτικό συμβούλιο.

Η ΑΠΟΦΑΣΗ:


ΚΟΙΤΑ ΤΩΡΑ ΤΙ ΣΟΥ ΕΧΩ!
ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΤΑ ΠΗΡΑ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ!

Είναι το σημείο όπου ο εκπρόσωπος των ΚΥΕ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ στον κακόμοιρο τον Γερολυμάτο την αλλαγή ΣΚΑΝΔΑΛΟ, εκείνος την δέχεται και οι νέοι συνάδελφοι - τα ψάρια - κάθονται και ψηφίζουν.

Τι έλεγαν οι τρεις τελευταίες παράγραφοι της ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ (Oi dύο τελευταίες παράγραφοι και οι μεταβατικές διατάξεις):

ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ και υπογραμμίζουμε αυτά που πρέπει να προσέξεις ΚΑΛΑ:

Ταυτοχρόνως , για την ίδια περιοχή αναστέλλονται όλες οι πιθανές τροποποιήσεις αδειών λειτουργίας ή επεκτάσεις δραστηριοτήτων σε ΚΥΕ που αφορούν παροχή υπηρεσιών ή εμπόριο και που θέλουν να επεκταθούν σε δραστηριότητες Εστίασης ή Αναψυχής.
Η ισχύς της παρούσας κανονιστικής διάταξης και αναστολής ισχύει από την ημέρα της ψήφισής της από το δημοτικό συμβούλιο και για 1 έτος.

Οι πρόνοιες που περιγράφονται στην συγκεκριμένη κανονιστική δεν αφορούν τις μεταβιβάσεις των υφισταμένων αδειών ίδρυσης και λειτουργίας ΚΥΕ.

Ορίζεται μεταβατικό διάστημα 3 μηνών από την ημέρα απόφασης της κανονιστικής από το δημοτικό Συμβούλιο μέσα στο οποίο το σύνολο των αιτήσεων για προεγκρίσεις , άδειες μουσικής και άδειες λειτουργίας που είχε αποσυρθεί από την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής ενόψει κανονιστικής θα επαναξεταστεί κατόπιν αίτησης των ενδιαφερομένων από το ίδιο όργανο. Την ίδια μεταχείριση θα έχουν και όσοι προχώρησαν σε ενοικίαση ακινήτων και έχουν καταθέσει τα συμβόλαια στην εφορία τους τελευταίους δύο μήνες από 1/5 εώς 25/6. 


ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΘ' ΥΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΥΕ, ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ και εν μέσω μιας κατάστασης που είμαι σίγουρος ότι ΚΑΝΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΔΕΧΤΗΚΕ Ο ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΣ;

ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΙΣ ΔΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΕΣ!

Για να μην ψάχνεται σε ολόκληρη την απόφαση σας τα βρήκαμε εμείς:

Δηλαδή:

1. Στις μεταβατικές διατάξεις προστέθηκε άλλος ένας μήνας νέες αιτήσεις που θα εγκριθούν - από "αιτήσεις υποβληθείσες μέχρι 15/6", άλλαξε σε 15/7. Αυτό όμως είναι το λιγότερο.

2. Η αρχικά εγκεκριμένη πρόταση ΑΔΕΛΦΙΑ μίλαγε για ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΕΣ ΚΥΕ (δηλαδή ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ) που δεν επηρεάζονται από την αναστολή και επιτρέπεται η μεταβίβαση της άδειάς τους.

Αυτό που διεκδίκησαν και πήραν από τον Γερολυμάτο τελευταία στιγμή οι γάτοι - νομικοί εκπρόσωποι των νυχτομάγαζων είναι ότι άλλαξε το "δεν αφορούν υφιστάμενες άδειες ΚΥΕ" σε "δεν επηρεάζουν τα ακίνητα".

ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΥΕ ΠΟΥ ΣΤΕΓΑΖΟΤΑΝ ΣΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ!!!

Αν θέλει κανείς που έχει δουλέψει γκαρσόνι, έχει στήσει κανένα περίπτερο στη ζωή του, κανένα "λαμόγιο¨ της πιάτσας ή ακόμα καλύτερα κανένας λογιστής ή κανένας τραπεζικός ακόμα καλύτερα κανένας φοροτεχνικός ή δικαιόρος με "κοχόνες", ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΈΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ "ΤΟΝ ΑΝΤΑΡΤΗ ΤΗΣ ΠΟΡΔΗΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ" ας γράψει  κάτι που να εξηγεί στον δημότη Χαλανδρίου ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ για το μέλλον της πόλης και τα δημοτικά και κρατικά έσοδα.

ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΕΔΩ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ!

Γιατί βέβαια αυτά δεν τα ξέρουμε μόνο εμείς.
Και έχουμε ήδη αναλάβει πολύ μεγαλύτερο βάρος από το 3% που μας αναλογεί για να κάνουν οι άλλοι τους .... ευαίσθητους και τους σωτήρες της πόλεως.

Α.Ν. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *