Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΟΣΠΕΡΤ Π. ΚΑΛΦΑΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΛΑΦΑΖΑΝΗ !!!!



Η ΛΑΕ είναι το νέο ΠΑΣΟΚ;;;;

Όχι όλο, αλλά η νέα Αριστερή Πρωτοβουλία  (Γ. Παναγιωτακόπουλος - χαίρε π. σύντροφε) είναι σίγουρα!

Διότι διαβάζω ότι και ο Παναγιώτης Καλφαγιάννης, ο γείτονάς μας από το Πολύδροσο, πρόεδρος των εργαζομένων της ΠΟΣΠΕΡΤ, για την οποία ΟΛΟΙ δώσαμε μάχη και είναι - μέχρι σήμερα - οι μόνοι που διακιώθηκαν από την κυβέρνηση Τσίπρα, οι μόνοι (μαζί με τις καθαρίστριεςτου Υπ. Οικ.) που έπρεπε να πίνουν νερό στο όνομα του Αλέξη,  στηρίζει τον Π. Λαφαζάνη.

Δεν θα κρίνω την επιλογή του Καλφαγιάννη και δεν θα τον κατηγορήσω (και λόγω γειτνίασης).
Δικαίωμά του να στηρίξει όποιον θέλει.

Απλά γράφω για να αντιπαρατεθώ λίγο σε αυτή τη παπάτζα που λέει ότι ο  ΣΥΡΙΖΑ είναι το ΝΕΟ ΠΑΣΟΚ (μέχρι τουλάχιστον να υπάρχει ρεαλιστική βάση για να λέγεται κάτι τέτοιο, κάτι που ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ και όχι στην σημειολογία ΜΟΝΟ από τις πράξεις της κυβέρνησης, όταν με το καλό μπορέσει να κυβερνήσει και λίγο).

Εκτός αν νομιμοποιούμαστε να λέμε ότι η ΝΔ είναι το νέο ΠΑΣΟΚ, αφού έχει στεγάσει αρκετούς πρώην ΠΑΣΟΚους, ενώ η ΛΑΕ και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ.... άστο καλύτερα.

Μόνο ο Παναγόπουλος λείπει προς το παρόν από την ΛΑΕ,  από τους αιώνιους ΠΑΣΟΚους συνδικαλιστές, όπως εύστοχα έγραψε το "ΚΑΦΕΝΕΙΟ" στην ανάρτησή του: Ο Νίκος Φωτόπουλος στηρίζει την "Λαϊκή Ενότητα"...γκουχ!γκουχ!

Εμείς βέβαια ΣΤΑΘΕΡΑ λέμε ότι δεν είναι αυτό το πρόβλημα της αριστεράς, αυτά είναι για να γράφουν κάτι αστείοι στην Πλατεία και τα άλλα blogs.

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ .....

ΜΑΡΙΓΟΥΛΑ, ΜΑΡΙΓΩ .... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου