Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 8 Αυγούστου 2015

Σύμβαση ανάθεσης εκπόνησης Μελέτης Ακουστικών Μετρήσεων & Αντιθορυβικών Πετασμάτων στη Λ. Κηφισού



Ρ. Δούρου: «Προχωράμε σε εκείνα τα έργα υποδομών που συμβάλλουν στην αντιμετώπιση χρόνιων προβλημάτων, όπως αυτό της ηχορρύπανσης, βελτιώνοντας την καθημερινότητα των πολιτών»

Σύμβαση Ανάθεσης για την εκπόνηση Μελέτης «Ακουστικές Μετρήσεις και Σύνταξη Ε.Α.Μ.Υ.Ε. Αντιθορυβικών Πετασμάτων για τμήματα της Λεωφ. Κηφισού» υπέγραψε σήμερα η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου.
Αντικείμενο της Μελέτης, της οποίας η συνολική δαπάνη ανέρχεται σε 31.136,82 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ), αποτελεί η διερεύνηση του ακουστικού περιβάλλοντος μέσω κατάλληλων μετρήσεων θορύβου και στη συνέχεια η σύνταξη Ειδικών Ακουστικών Μελετών Υπολογισμού και Εφαρμογής (Ε.Α.Μ.Υ.Ε.) αντιθορυβικών πετασμάτων σε τέσσερις περιοχές κατά μήκος της Λ. Κηφισού:
Α. Στην περιοχή Δυρραχίου σε μήκος περίπου 480 μ. επί της Λ. Κηφισού στο ρεύμα προς Λαμία.
Β. Στην περιοχή Νέα Ζωή του Δήμου Μεταμόρφωσης σε μήκος περίπου 400 μ. επί της Λ. Κηφισού στο ρεύμα προς Λαμία.
Γ. Στην περιοχή εργατικών κατοικιών Δήμου Φιλαδέλφειας σε μήκος περίπου 640 μ. επί της Λ. Κηφισού στο ρεύμα προς Πειραιά.
Δ. Στην περιοχή Νέο Αιγάλεω σε μήκος περίπου 800 μ. επί της Λ. Κηφισού στο ρεύμα προς Πειραιά.
Σκοπός της μελέτης είναι η μείωση των επιπέδου θορύβου τα οποία εμφανίζονται ιδιαίτερα αυξημένα, λόγω του κυκλοφοριακού φόρτου, στα συγκεκριμένα τμήματα της Λ. Κηφισού που διέρχεται πλησίον κατοικημένων περιοχών.
Ερωτηθείσα σχετικά, η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου υπογράμμισε την ανάγκη υλοποίησης εκείνων των έργων υποδομής που αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των πολιτών στην Αττική. «Προχωράμε σε εκείνα τα έργα υποδομών που συμβάλλουν στην αντιμετώπιση χρόνιων προβλημάτων, όπως αυτό της ηχορρύπανσης, βελτιώνοντας την καθημερινότητα των πολιτών», τόνισε χαρακτηριστικά η Περιφερειάρχης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου